Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SEABANK, MELLIEHA - MALTA, Malta

The hotel features 492 accommodation units. Guests of the hotel are welcomed in the lobby, which has a 24-hour reception and a 24-hour check-out service. Amenities include currency exchange facilities. Wireless internet access is available free in the public areas. The hotel offers a range of amenities for a comfortable stay, including gastronomic options such as a restaurant, a dining area, a café and bar. Guests can buy holiday mementos from the souvenir shop. Shopping facilities are available. The grounds of the hotel feature a playground and a playroom is also among the amenities at the hotel. Parking facilities available to guests include a garage. Additional services include multilingual staff, a babysitting( at a charge), a laundry ( at a charge) and a hairdressing salon ( at a charge). Active guests can make use of the bicycle hire service to explore the surrounding area (for a fee). In addition, a meeting room is also available.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie SEABANK, MELLIEHA - MALTA, Malta