Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

RADISSON BLU GOLDEN SANDS RESORT AND SPA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RADISSON BLU GOLDEN SANDS RESORT AND SPA, MELLIEHA - MALTA, Malta

A lobby and a reception are available to guests. Internet access and wireless internet access are available in the public areas. Various gastronomic options are available, including a restaurant, a café and a bar. Guests can buy holiday mementos from the souvenir shop. Shopping facilities are available. A garden is among the features contributing to a pleasant stay. A playroom is also among the amenities at the establishment. Guests travelling in their own vehicles can make use of the available parking spaces. Additional services include a babysitting service, room service and a hairdressing salon. A shuttle service is offered. In addition, a conference room and a business centre are also available.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie RADISSON BLU GOLDEN SANDS RESORT AND SPA, MELLIEHA - MALTA, Malta