Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

MARITIM ANTONINE HOTEL & SPA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MARITIM ANTONINE HOTEL & SPA, MELLIEHA - MALTA, Malta

This air-conditioned 6-storey club resort was opened in the year 2003 and comprises a total of 170 rooms spread between two buildings. The air-conditioned, charming hotel is located on a main road and features a lobby with a 24-hour reception desk, a currency exchange facility and a lift. The hotel features a café, two restaurants, Les Jardins, where both breakfast and dinner are served, as well as Al Ponte pizzeria, and guests may enjoy sitting back and relaxing in Le Mirage cocktail bar. Moreover, there are conference facilities available, a hairdresser?s salon, a games room and a public Internet terminal (for an additional fee). Room and laundry services also feature here (at an extra charge), and guests may make use of the bicycle hire service and garage.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie MARITIM ANTONINE HOTEL & SPA, MELLIEHA - MALTA, Malta