Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIDEINN SAIROCK BEACH HOTEL, SPA & CONFERENCING


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere PRIDEINN SAIROCK BEACH HOTEL, SPA & CONFERENCING, Mombasa, Kenya

The Sai Rock Hotel is located on the beach in Bamburi, Mombasa. The hotel has restaurants, bars, 2 swimming pools, meeting/conference facilities (up to 800 persons), children`s playground, boutique and beauty/massage parlour. The guestrooms are equipped with air conditioning, fan, bathroom/shower, hairdryer, TV, telephone, fridge, coffee/tea making facilities and balcony or terrace. On special request we can provide English speaking guide (visiting hotel 3 times a week) paid on spot. Address: P.O. Box 82630, 80100 Bamburi Beach/Mombasa, Kenya. Located in a beautiful setting with views of the Indian Ocean.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.