Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere DIANI BEACH VILLAS COTTAGES, Mombasa, Kenya

Property Location With a stay at this cottage in Diani Beach, you''ll be within a 15-minute drive of Diani Beach and Tiwi Beach. This cottage is 25.6 mi (41.1 km) from Nyali Beach and 28.2 mi (45.3 km) from Bamburi Beach. Rooms Make yourself comfortable in this cottage, featuring a kitchen with a refrigerator and an oven. There''s a private patio. Complimentary wireless Internet access is available to keep you connected. Conveniences include a microwave and a portable fan, and housekeeping is provided on request. Amenities Take in the views from a terrace and a garden and make use of amenities such as complimentary wireless Internet access. Additional features at this cottage include concierge services and a television in a common area. Business, Other Amenities Free self parking is available onsite.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie DIANI BEACH VILLAS COTTAGES, Mombasa, Kenya