Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Romania, destinatie romantica de Dragobete

CONDITII DE PARTICIPARE
Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care urmeaza indicatiile Regulamentului de concurs.
Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR, colaboratoarea Eximtur, Ioana Budeanu si Razvan Pascu, blogger, nici membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).
O persoana se poate inscrie o singura data la Campania promotionala. Nu se accepta inscrierea aceleiasi persoane cu nume diferite.
Participantii declarati castigatori accepta sa le fie publicat numele pe www.eximtur.ro si, daca este necesar, si in alte medii de informare.
Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.
 
MECANISMUL DE CONCURS
Participantii la acest concurs trebuie sa scrie un text de maxim 500 de caractere in care sa scrie despre un loc din Romania unde ei si-au trait iubirea. Se tine cont de ineditul destinatiei si de originalitatea creatiei.
Compozitia se poate scrie:
- Pe blogul personal al participantului
- Pe site-ul participantului
- Pe blogul agentiei, la adresa http://blog.eximtur.ro/eximtur-te-invita-la-concurs, ca si comentariu la articolul legat de concurs
Textul trebuie sa contina un link spre articolul legat de concurs de pe blogul agentiei (http://blog.eximtur.ro/eximtur-te-invita-la-concurs), pentru a se putea contoriza. Dacă la comentariile acestui articol nu apare şi link-ul spre compozitiile participantilor (ar trebui să se facă automat prin pingback-trackback), trebuie adaugat manual un comentariu cu linkul spre textul personal.
Data limita pentru participare este 15 februarie 2012, ora 23.59.

PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE
Premiul acordat consta intr-un voucher de 500 ron, care va putea fi folosit pentru achizitionarea de servicii turistice de la Eximtur in cursul anului 2012.
Premiul nu poate fi transferat unei alte persoane.
Premiul nu poate fi preschimbat in bani.

REGULAMENTUL CAMPANIEI IL GASITI AICI!
  • Google+
  • Twitter