Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulamentul campaniei promoţionale "EXIMTUR ŞI SMAILO TE GHIDEAZĂ ÎN VACANŢĂ"

Organizatori campanie: S.C. EXIMTUR S.R.L. şi S.C. AROBS Transilvania Software S.R.L.

Durata campaniei promoţionale:
Campania va începe la data de 1 martie şi se va încheia la data de 31 august 2012. Campania se va desfăşura pe teritoriul României.

Dreptul de participare: Pot participa la această campanie toate persoanele fizice de cetăţenie română, având domiciliul în România şi vârsta de cel puţin 18 ani la data tragerii. Nu au dreptul de participare la această campanie reglementată prin prezentul regulament angajaţii Organizatorilor şi rudele acestora până la gradul IV. Participanţii declaraţi câştigători acceptă să le fie publicat numele pewww.eximtur.ro şi, dacă este necesar, şi în alte medii de informare.

Premiile campaniei promoţionale vor fi oferite prin tragere la sorţi şi constau în: - 6 aparate GPS Smailo HD 4.3 Full Europa. Organizatorul campaniei se obligă să trimită câştigătorilor premiile, asumându-şi toate cheltuielile de expediere. Valoarea totală netă a premiilor este de 3054 ron TVA inclus.

Mecanismul campaniei publicitare: Pentru această campanie, participantul trebuie să cumpere o vacanţă sau un bilet de avion de la oricare dintre sediile Eximtur din ţară sau prin intermediul site-uluiwww.eximtur.ro. Serviciile vor fi facturate ca atare. Participanţii răspund de corectitudinea datelor furnizate agenţilor care întocmesc facturile. Datele furnizate vor permite informarea participanţilor asupra premiilor câştigate. În cadrul tombolei urmează a fi efectuate 6 extrageri electronice, la sediul Organizatorului, în data de 10 septembrie 2012. Organizatorul nu este în nici un fel răspunzător pentru realitatea datelor înscrise pe factură, această responsabilitate revenind persoanelor care le furnizează. Organizatorul va contacta ori va relaţiona numai cu persoanele ce vor putea fi identificate potrivit datelor furnizate. Premiile campaniei sunt cele menţionate în prezentul regulament şi pe materialele de promovare a campaniei. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Câştigătorii premiilor vor fi anunţaţi telefonic sau prin e-mail. Premiile nu pot fi transferate sau echivalate în bani.

Precizări cu privire la Procedura tragerii la sorţi (completare art. 6. ):Tragerea la sorţi pentru acordarea premiilor promoţiei se va realiza prin extragerea electronică a 6 numere dintre numerele facturilor existente în baza de date, emise în fiecare luna calendaristica (martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august) intre prima si ultima zi a lunii respectiv, pe persoane fizice care au cumpărat un bilet de avion sau o vacanţă, în România sau în străinătate. Va exista astfel cate 1 castigator aferent fiecarei luni de campanie. Extragerile vor avea loc dupa cum urmeaza:
- 09 aprilie 2012 pentru cumparatorii din perioada 01-31 martie 2012;
- 07 mai 2012 pentru cumparatorii din perioada 01-30 aprilie 2012;
- 05 iunie pentru cumparatorii din perioada 01-31 mai 2012;
- 05 iulie pentru cumparatorii din perioada 01-30 iunie 2012;
- 03 august pentru cumparatorii din perioada 01-31 iulie 2012;
- 04 septembrie pentru cumparatorii din perioada 01-31 august 2012.


Vezi mai jos Regulamentul complet! 

  • Google+
  • Twitter