Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament concurs “EXIMTUR te scoate la film!”

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “EXIMTUR te scoate la film!” este Societatea EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava, Constanta, Targu-Mures si Satu-Mare, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General. Concursul “EXIMTUR te scoate la film!” (denumit in continuare „Concurs”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI


Concursul se va desfasura in ziua de 31.05.2018 , orele 13.00 - 17.00 prin pagina de Facebook a companiei https://www.facebook.com/eximtur/ si are drept scop popularizarea brandului EXIMTUR. Concursul este organizat si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE


Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care respecta conditia de participare, respectiv sa raspunda printr-un comentariu la intrebarea din postarea aferenta concursului. Concursul se va desfasura prin intermediul paginii de facebook https://www.facebook.com/eximtur/, in data de 31.05.2018 , orele 13.00 - 17.00, dupa cum urmeaza: • Pe pagina de facebook https://www.facebook.com/eximtur/ se va realiza o postare in care se va adresa o intrebare. Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa raspunda printr-un comentariu la postarea respectiva. Odata cu postarea comentariului utilizatorii sunt automat inscrisi in concurs, indiferent de continutul raspunsului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii inscrisi care nu au varsta minima de 18 ani implinita si care nu au respectat toate conditiile de participare mentionate mai sus. Orice alte tentative de frauda pot duce la eliminarea din concurs. Nu au dreptul de participare la acest concurs angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV). Participarea la acest concurs are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament. Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.

ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS


Orice persoana care doreste sa participe la concurs poate sa acceseze https://www.facebook.com/eximtur/ si sa urmeze instructiunile de participare mentionate mai sus in ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti transmisa pe pagina de https://www.facebook.com/eximtur/, cu ajutorul platformei Woobox, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament si vor fi anuntati public pe pagina de Facebook EXIMTUR https://www.facebook.com/eximtur/ in data de 31 mai 2018, orele 17.30.

ARTICOLUL 5. PREMIILE CONCURSULUI


Premiul concursului “EXIMTUR te scoate la film!” se va oferi o singura data si castigatorul va fi anuntat public pe pagina de Facebook EXIMTUR in data de 31 mai 2018, ora 17.30. Premiul concursului consta intr-o invitatie pentru doua persoane la proiectia cinematografica “Marele Albastru” din cadrul Tiff 2018. Data si ora proiectiei cinematografice : 03 iunie 2018, orele 21.45. Locatie – Piata Unirii, Cluj Napoca Premiul nu poate fi preschimbat in bani. Premiul castigat poate fi ridicat de la casa Tiff (Strada Universității 6, Cluj-Napoca 400091) in zilele de 01.06.2018 sau 02.06.2018 (in intervalul orar 10.00 -18.00)

 

ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

 

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, cu ajutorul platformei Woobox, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook EXIMTUR si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu la numarul de telefon 0726176400.

 

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL

 

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat pe site-ul Eximtur, la adresa: https://www.eximtur.ro/Informatii-utile/Concursuri-promotii-regulamente.html. 

 

 

ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE

 

Organizatorul - EXIMTUR - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile nete obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

ARTICOLUL 9. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

 

ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CONCURSULUI

 

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului prin pagina de Facebook EXIMTUR.

 

ARTICOLUL 11. DIVERSE

 

Prin inscrierea la concursul “EXIMTUR te scoate la film!” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

 

ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 

Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru prelucrarea datelor personale ale acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate în mediul online, organizatorul urmand a respecta dispozitiile legislaţiei incidente în domeniul protecţiei datelor. Prezentul concurs se deruleaza in conformitate cu prevederile legislaţiei privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toate persoanele carora le este adresata acest concurs isi pot exercita fata de operator oricare dintre drepturile ce le sunt conferite in acest sens Conform legislaţiei privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal beneficiati de dreptul de acces, de rectificare, portabilitate sau stergerea datelor, de restrictionare a prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere. Operator: Societatea EXIMTUR SRL, cu sediul in Cluj Napoca, str. Nichita Stanescu nr.16, judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, Targu-Mures si Satu-Mare, reprezentata prin Lucia Morariu – Director General. Scopul operatiunilor de prelucrare a datelor de catre operatorul EXIMTUR SRL este promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice, prin mijloace de marketing direct. Datele colectate si prelucrate sunt: nume, prenume, telefon, e-mail in cazul castigatorilor si nume, prenume, e-mail in cazul tuturor participantilor. Datele prelucrate se vor pastra pentru o perioada de 5 ani. Daca nu doriti sa mai primiti ofertele noastre, daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, sau sa aflati mai multe informatii despre modul in care va puteti exercita aceste drepturi, contactati Serviciul Marketing, str. Nichita Stanescu nr. 16, Cluj-Napoca, tel. 0364-803803, e-mail marketing@eximtur.ro.

 

LUCIA MORARIU

Director General

08.05.2018

EXIMTUR S.R.L.

 

  • Google+
  • Twitter