Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campanie promotionala “Destinatii 2014”

Din regulamentul campaniei promotionala “Destinatii 2014”

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Organizatorul campaniei “Destinatii 2014” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General. Campania promotionala “Destinatii 2014” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, prin intermediul unui newsletter si pe site-ul companiei, www.eximtur.ro .

ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala se va desfasura in perioada 16.12.2014 - 20.12.2014 pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Agentiedeturism, si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.
Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE
Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza adresa web www.facebook.com/Agentiedeturism si isi marcheaza numele pe fotografiile din albumul dedicate concursului.
Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV). Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.

ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS
Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa isi marcheze numele pe una dintre fotografiile din albumul dedicat concursului. Castigatorul va fi stabilit prin extragere electronica , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Se vor realiza 5 extrageri electronice, cate una in fiecare zi de concurs.

ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE
Premiile campaniei sunt: 4 prosoape de plaja EXIMTUR (a caror valoare individuala nu depaseste 30 ron) si un GPS Smailo HD 5.0 Travel (in valoare de 549 Lei). Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani.

ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR
Castigatorul va fi stabilit prin extragere electronica, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament, prin intermediului www.random.org . Tragerea la sorti se va realiza zilnic, dupa ora 17.00; prin urmare, se vor realiza 5 extrageri electronice. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook. www.facebook.com/Agentiedeturism si vor trebui sa isi revendice premiul pana pe 23 decembrie 2013.

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL
Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.eximtur.ro.

ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul - Eximtur - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

ARTICOLUL 9. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe site, la www.eximtur.ro.

ARTICOLUL 11. DIVERSE
Prin inscrierea la campania “Destinatii 2014” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
 

Vezi mai jos regulamentul complet.

  • Google+
  • Twitter