Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campanie promotionala “Castigi cu EXIMTUR”, Arad

Din regulament Campanie promotionala “Castigi cu EXIMTUR”:


ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei “Castigi cu EXIMTUR” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.

Campania promotionala “Castigi cu EXIMTUR” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, prin intermediul unui newsletter si pe site-ul companiei, www.eximtur.ro .


ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE 
Campania promotionala se va desfasura in perioada 20.04.2013- 31.05.2013 in incinta sediului EXIMTUR Arad, de pe Bd Revolutiei nr 64, si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Campania promotionala este organizata si se va derula in localitati din judetul Arad.


ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE
Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care depun un talon de participare la tombola, completat cu datele personale, in urna aflata in sediul agentiei EXIMTUR Arad.

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament. 

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.  


ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS
Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa depuna un talon de participare la tombola, completat, in urna aflata in sediul EXIMTUR Arad.

Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.


A
RTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE
Premiile campaniei sunt:

1.    
5 nopti cazare in camera dubla, cu mic-dejun, pentru 2 adulti, la complex Steaua de Mare ***, hotel Meduza, Eforie Nord, Romania, in perioada 05.06- 15.09.2013, in valoare de maxim 980 ron
2.     5 nopti cazare in camera dubla, cu mic-dejun, pentru 2 adulti, la hotel Tomis ***, Mamaia, Romania, in perioada 05.06- 15.09.2013 , in valoare de maxim 1550 ron
3.     7 nopti cazare in camera dubla, cu all-inclusive, pentru 2 adulti, la hotel Nona 3*, Albena, Bulgaria, in luna iunie sau luna septembrie 2013, in valoare de maxim 538 eur

Transportul pana la destinatie nu este inclus in premiu. Perioada sejurului se va stabili de comun acord cu Organizatorul, in functie de disponibilitatile valabile la momentul rezervarii.

Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani si nu pot fi transferate unei alte persoane.


ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Tragerea la sorti va fi realizata de Directorul de agentie EXIMTUR Arad, in prezenta inca unui angajat al EXIMTUR Arad. Tragerea la sorti se va realiza intre 05.06 si 07.06. 2013.

Castigatorul va fi anuntat telefonic si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 5 zile lucratoare de la anuntare, trimitand o copie dupa actul de identitate adresa de mail indicata in momentul anuntarii.


ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL
Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.eximtur.ro si in sediul EXIMTUR Arad.

VEZI MAI JOS REGULAMENTUL COMPLET

  • Google+
  • Twitter