Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campania promotionala “EXIMTUR 20 de ani - Unde calatoream la 20 de ani”

Regulament Campania promotionala “EXIMTUR 20 de ani- Unde calatoream la 20 de ani”


ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE 
Organizatorul campaniei “EXIMTUR 20 de ani- Unde calatoream la 20 de ani” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.

Campania promotionala “
EXIMTUR 20 de ani- Unde calatoream la 20 de ani” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.


ARTICOLUL 2. LOCUL,
SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala se va desfasura in perioada 01.04- 30.04.2013 pe blogurile: Imperatortravel.ro, Razvanpascu.ro, Cemerita.ro, Groparu.ro, Lumeamare.ro, Drumliber.ro, Costin.ro, Nebuloasa.info, Placerea-de-a-calatori.ro, Thecitybreak.ro, Bloguldecalatorii.ro, Viajoa.ro, Chinezu.eu, Travelgirls.ro, Tvdece.ro, si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.


ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE
Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza unul dintre blogurile Imperatortravel.ro, Razvanpascu.ro, Cemerita.ro, Groparu.ro, Lumeamare.ro, Drumliber.ro, Costin.ro, Nebuloasa.info, Placerea-de-a-calatori.ro, Thecitybreak.ro, Bloguldecalatorii.ro, Viajoa.ro, Chinezu.eu, Travelgirls.ro, Tvdece.ro si raspund la intrebarile publicate.

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR, blogurilor mentionate si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.
 


ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS
Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa acceseze unul dintre blogurile  Imperatortravel.ro, Razvanpascu.ro, Cemerita.ro, Groparu.ro, Lumeamare.ro, Drumliber.ro, Costin.ro, Nebuloasa.info, Placerea-de-a-calatori.ro, Thecitybreak.ro, Bloguldecalatorii.ro, Viajoa.ro, Chinezu.eu, Travelgirls.ro, Tvdece.ro si sa raspunda la intrebarile publicate.

Castigatorul va fi stabilit de catre fiecare blogger in parte, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.

 

ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE
Premiile campaniei promotionale constau in obiecte promotionale, respectiv cate un prosop de plaja si o perna de voiaj pe fiecare blog, in total 15 prosoape de plaja si 15 perne de voiaj.

Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu poate fi preschimbat in bani.ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi stabiliti de catre fiecare blogger in parte, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Fiecare castigator va fi anuntat prin intermediul blogului pe care a postat comentariul.


ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL
Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.eximtur.ro. 


ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul - Eximtur, se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.


ARTICOLUL 9. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.


ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe blog, la blog.eximtur.ro, si pe site, la www.eximtur.ro.


ARTICOLUL 11. DIVERSE
Prin inscrierea la campania EXIMTUR 20 de ani- Unde calatoream la 20 de ani participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.


ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.

Vezi mai jos Regulamentul complet!

  • Google+
  • Twitter