Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Cursele charter - definitie si informatii

Foarte multa lume nu cunoaste exact "definitia" unei curse charter, iscandu-se astfel confuzii. Ce inseamna mai exact charter, cand si cum apelam la astfel de zboruri si ce avantaje avem? 

 avion charter

Cursele Charter sunt definite ca zboruri efectuate pe baza unui aranjament contractual intre furnizorul de transport aerian si o entitate (firma/agentie) care inchiriaza o aeronava.

 

In general, zborurile charter sunt organizate de tur operatori ca parte a unui pachet turistic ce include de obicei si cazare, masa si transferuri, insa si alte organizatii pot organiza chartere.

 

Astfel, daca o linie aeriana clasica vinde individual locurile din avion, companiile care ofera zboruri charter vin cu pachete de servicii. De aici reies si avantajele calatorilor, si anume: zboruri la preturi promotionale, avand inclus eventual in pachet si cazarea/masa, alaturi de asistenta unor persoane specializate la dispozitie pentru informatii suplimentare. In concluzie, zborurile charter inseamna atentie mai mare la detaliu si un produs special creat pentru confortul clientilor.

 

Cele mai multe zboruri charter din Romania sunt organizate de companii de turism (tur operatori) care, pe langa transport, ofera si un pachet de vacanta atractiv. Astfel, ai parte de propriul zbor privat si cazare la un hotel la alegere din oferta, alaturi de alte beneficii.

 

Multe dintre curse "functioneaza" in sezonul estival, pe destinatii ca Tunisia, Turcia, Grecia si alte locatii estivale. Astfel, atunci cand va rezervati un pachet de vacanta, intrebati daca exista posibilitatea unui pachet cu zbor charter, care poate fi extrem de avantajos!

 

Centralizarea charterelor ce pleaca din Romania in 2014 o gasesti AICI, iar mai multe informatii poti citi pe blogul Eximtur.

 

 

  • Google+
  • Twitter