Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Informatii despre bilete de avion

Care sunt cauzele si cat de periculoase sunt turbulentele?

Zborul cu avionul, cel mai sigur mijloc de transport inventat pana acum, nelinisteste totusi numerosi calatori care se tem de diverse turbulente si conditii meteo nefavorabile. Cu toate acestea, turbulentele in timpul zborului cu avionul sunt la fel de obisnuite si frecvente ca si denivelarile asfaltului.

Detalii

Cum sa-ti faci calatoria cu avionul mai placuta, in mod complet gratuit?

Azi vrem sa vorbim despre moduri in care poti contribui la propriul tau confort in timpul zborului cu avionul, in mod complet gratuit si fara prea mari batai de cap, cu ajutorul catorva trucuri.

Detalii

3 trucuri surprinzatoare pentru a reusi sa dormi in avion

Faci parte dintre cei care nu reusesc sa doarma in timpul zborului cu avionul Nu esti singura persoana cu aceasta problema. Desi avionul nu se zguduie la toate gropile din asfalt si face mai putin zgomot decat un tren, dormitul in acest mijloc de transport este o problema aparent nerezolvabila pentru multi dintre noi.

 

Detalii