Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Konstantin, Paralia Katerini, Grecia

Locatie
Situat in Paralia Katerini, la 85 km de aeroportul "Makedonia", la 70 km de Salonic, situat in prima linie de mare.Renovat in 2008.
Recomandari
Un hotel mic si confortabil situat in prima linie de mare. Clădire cu patru etaje in stil modern, camere spațioase, internet, plajă cu nisip, atmosferă prietenoasa.


Descriere camere
Total 41 camere (~20-24 mp): Single Rooms, Double Rooms, Triple Rooms.Facilitati camere: aer condiționat, încălzire, mini-frigider, TV prin satelit, telefon, internet Wi-Fi (gratuit), duș, uscător de păr, balcon / terasă.Double Room Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Triple Room Pat matrimonial și pat individual.Tipul patului suplimentar - standard.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.