Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

LTI Akassia Beach

de la
de la
1858 
* 2 adulti | perioada 18.09.2022 - 25.09.2022 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LTI Akassia Beach, Marsa Alam, Egipt

Nota!

LTI Akassia Beach isi va renova unul dintre restaurante. Termenul estimat este 15.06.2022.

Vă rugăm să notati că in această perioadă LTI Akassia Beach deschide restaurantul de pe plaja pentru ca oaspeții săi să poata lua micul dejun și cina, iar pentru pranz oaspeții pot folosi restaurantul Aqua Med in fiecare zi cu rezervare in avans, plus late trei restaurante A La Carte cu rezervare in prealabil.

De asemenea oaspeții din LTI Akassia Beach pot folosi toate facilitățile de la hotelul partener Club Calimera Akassia pană la sfarșitul lunii octombrie 2022.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.