Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Vacanțe de vară la prețuri reduse în perioada târgului, city-break-uri de la 120 de euro și croaziere de la 580 de euro, la Târgul de Turism de la Romexpo

Bucuresti, 10 martie 2015

 

Compania de călătorii EXIMTUR vine la Târgul de Turism de la Romexpo cu o selecție de oferte cu un discount de 5,10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate. Discounturile se aplică în cazul rezervărilor făcute în perioada târgului și sunt suplimentare celor aferente programelor Early Booking și Înscrieri Timpurii, de până la 30%, valabile până la finalul lunii martie.

 

În timpul târgului, vizitatorii sunt așteptați în standul EXIMTUR și pentru un concurs, în urma căruia pot câștiga o vacanță în Grecia.

“Premiul constă în șapte nopți de cazare cu all inclusive pentru două persoane, oferite în intervalul 5 mai – 20 iunie, în Ouranopolis, orașul numit “Poarta spre cer”, aflat la poalele Munților Athos, în peninsula Halkidiki. Câștigătorul, care va fi ales prin tragere la sorți, va trebui să răspundă corect la câteva întrebări de cultură generală despre Grecia”, declară Cristina Basarab, brand manager EXIMTUR.

Ofertele cu discount suplimentar valabile în perioada târgului se aplică pentru vacanțe pe litoralul românesc, stațiunile balneare, vacanțe în Grecia și croaziere.

O vacanță de șapte nopți într-o croazieră pe Mediterana de Est costă 580 de euro/persoană, față de 859 de euro. Pentru cinci nopți cu demipensiune, la un hotel de trei stele din Mamaia, se plătește 723 de lei/persoană, în perioada târgului, față de 903 lei/persoană – preț standard. O vacanță în stațiunea Băile Felix costă, în perioada târgului, 1.584 de lei/persoană/cinci nopți/hotel de patru stele, față de 1.858 de lei.

“Ne așteptăm ca vizitatorii să fie interesați de vacanțele diversificate și la prețuri corecte pe care le oferă o companie solidă. Fiind perioadă de Înscrieri Timpurii și Early Booking, din experiența anterioară, vor fi cereri mari pentru destinațiile clasice de vară, preferate de turiștii români, respectiv Grecia, Turcia și Spania, dar și pentru croaziere, destinații exotice și vacanțe mai scurte, de tip city-break în orașe europene. Practic, prețuri mai mici decât cele afișate în perioada târgului, în special pentru vacanțele de vară, este puțin probabil să mai existe”, precizează Cristina Basarab, brand manager EXIMTUR.

Pentru Paște, o vacanța în Bulgaria pornește de la 76 de euro/persoană/trei nopți, la un hotel de patru stele din Nisipurile de Aur. În țară, unul dintre cele mai avantajoase tarife este pentru Băile Tușnad, 330 de lei/persoană/două nopți, la un hotel de trei stele, pachet care include masa festivă de Paște și accesul la piscină, saună, hammam.

De 1 mai, turiștii sunt așteptați pe litoralul românesc, pentru care sunt disponibile pachete care pornesc de la 324 de lei la un hotel de două stele din Mamaia, dar pot opta și pentru un city-break la Roma, la un tarif de 230 de euro/persoană/trei nopți/hotel trei stele.

Peste 30.000 de turiști au călătorit cu EXIMTUR, în anul 2014, către destinații externe, și peste 55.000 de turiști, către destinații interne.

Clienții companiei de călătorii au fost interesați anul trecut de croaziere, pachetele city break si vacanțele în destinații exotice, pe lângă destinațiile consacrate: Turcia, Grecia, Bulgaria. “Mediterana de Vest” a fost croaziera cea mai vândută în 2014, prețul pentru o astfel de vacanță fiind în jur de 800 euro/persoană. Cei mai mulți turisti au plecat, în city-break, în Franța și Marea Britanie, iar destinațiile îndepărtate preferate au fost Peru, Mexic, Cuba.

Clienții EXIMTUR care și-au petrecut vacanța în țară au ales litoralul, Băile Felix, Călimănești – Căciulata, Băile Herculane.

Compania de călătorii EXIMTUR a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro, în crestere cu 9% față de anul precedent. 63% din sumă a fost dată de serviciile de business travel și organizare de evenimente oferite de divizia EXIMTUR BUSINESS.

Compania de călătorii EXIMTUR, cu 29 de agenții în 19 orașe, dintre care 11 sunt francize și una online, fly.ro, patru centre de business travel la București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, a fost înfințată în 1993 și are, în prezent, peste 150 de angajați.

  • Google+
  • Twitter