Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

EXIMTUR te invata sa vinzi orice serviciu turistic

Bucuresti, mai 2012


Compania EXIMTUR, cea mai importanta companie de calatorii cu capital integral autohton din Romania, a incheiat  anul 2011 cu o cifra de afaceri de peste 31 milioane EUR, in crestere cu cca 18% fata de anul 2010 si la un nivel foarte apropiat de cea realizata in anul de referinta 2008.

Incepand cu anul 2011 EXIMTUR a lansat programul de francizare adresat atat agentiilor existente déjà pe piata cat si celor nou infiintate.

EXIMTUR te invata sa construiesti o agentie capabila sa ofere si bilete de avion si turism intern si turism extern. EXIMTUR este unul dintre primii 5 vanzatori de bilete de avion din Romania, cel mai important vanzator de pachete turistice ale marilor turoperatori germani TUI, Neckermann, DERTOUR, etc din Romania de un numar bun de ani si cel mai important turoperator national in turismul intern. Cu ajutorul nostru, francizatul invata sa vanda orice astfel de serviciu, fie ca e un bilet de avion, vacanta externa, vacanta interna sau organizarea unui eveniment de afaceri, pe piata pe care actioneaza” explica Lucia Morariu, Director general EXIMTUR.

In perioada 17-18 mai 2012, EXIMTUR participa la Expozitia Internationala de Francize si Branding desfasurata la Sala Palatului, Bucuresti.

Persoana de contact din partea EXIMTUR: Radu Hriniuc –
radu.hriniuc@eximtur.ro, 0751.01.09.26

  • Google+
  • Twitter