Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

EXIMTUR susține pentru al treilea an consecutiv CuGeT, cel mai important concurs de cultură generală din România adresat tinerilor

Cluj-Napoca, 21 noiembrie 2017

 

Printre proiectele de responsabilitate socială susținute de compania EXIMTUR, un loc de cinste îl ocupă CuGeT, Olimpiada de Cultură Generală care se bucură de cea mai mare participare din România, ajunsă la a treia ediție.

CuGeT se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada octombrie – noiembrie 2017. Competiția, prevăzută a se desfășura în mai multe etape, se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14-25 de ani și este organizată de Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj, împreună cu autoritățile publice locale.

Concursul antrenează pasiunea pentru cunoaștere a adolescenților și tinerilor, le dezvoltă spiritul de competiție și contribuie la promovarea lecturii și a documentării continue, în domenii diverse precum literatura, istoria, geografia, politica, muzica, artele, sportul, științele naturii sau științele exacte. La ediția a treia s-au înscris 12.000  de elevi de la 31 de licee și  tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 ani.

“Este o bucurie să constatăm că numărul de participanți la CuGeT este din ce în ce mai mare, anul acesta un număr record de adolescenți și tineri alegând să ia startul în competiție. Acest lucru ne întărește convingerea că tinerii noștri, atunci când sunt provocați și motivați și în astfel de scopuri, sunt capabili de a se mobiliza și a-și concentra eforturile. Este, prin urmare, datoria noastră, a celor care avem ceva mai mulți ani înaintea lor, de a încuraja astfel de evenimente, de a căuta să îi atragem către acțiuni care stimulează dorința de cunoaștere, către valorile adevarate, și, bineînțeles, ori de câte ori este posibil, de a-i și premia pentru munca lor. În numele EXIMTUR, adresez felicitări tuturor participanților acestei ediții, urez mult succes finaliștilor și îmi manifest încrederea că foarte curând această competiție va depăși granițele Clujului, ajungând să fie un concurs de talie națională”,  a declarat președintele EXIMTUR, Lucia Nora Morariu.

Finala CuGeT 2017 se va organiza sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu orele 11.00, în prezența unui public numeros, menit să susțină  și să încurajeze finaliștii, 55 de tineri, care se vor întrece pentru premii în valoare de 19.000 lei. Evenimentul va fi transmis de TVR Cluj.

Compania de călătorii EXIMTUR împlinește 25 de ani de activitate, prilej cu care mulțumește tuturor clienților și colaboratorilor săi pentru încrederea arătată si pentru sprijinul acordat pe parcursul acestor ani.

EXIMTUR deține 25 de agenții proprii şi francizate, în 18 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: Business Travel și Organizare Evenimente (www.eximtur.ro/business), Leisure Travel (www.eximtur.ro), Incoming (www.romaniaforall.com) și Școala de Turism. Divizia EXIMTUR BUSINESS este prezentă în patru centre urbane importante: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

În prezent, compania numără 168 de angajaţi.

În 2016, EXIMTUR a deservit un număr de 236.000 de clienţi şi a plătit statului român taxe şi impozite în valoare de peste 1 milion de euro.    

Din 2016, compania a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel - UNIGLOBE Travel International, cu sediul central în Vancouver, Canada, care activează în domeniul business travel și leisure travel de mai bine de 30 de ani, deservind la nivel global, un portofoliu de clienți din peste 60 de țări, de pe 6 continente.

  • Google+
  • Twitter