Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

EXIMTUR, prima agentie de turism care accepta plata sejururilor in Romania cu vouchere de vacanta

Cluj-Napoca, 29 octombrie 2015

 

EXIMTUR, prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă Compania de călătorii EXIMTUR a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă, emise de o unitate emitentă autorizată de Ministerul Finanţelor Publice, devenind astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă.

EXIMTUR va încheia, în perioada următoare, contracte şi cu alţi emitenţi de vouchere, pentru a facilita cât mai multor turişti plata vacanţelor cu astfel de instrumente.

”Sistemul voucherelor de vacanţă a devenit, în sfârşit, funcţional. Compania de călătorii EXIMTUR are experienţă în vânzarea serviciilor contra tichete de vacanţă încă din anii 2009- 2010, când a derulat un volum anual de vânzări de peste două milioane lei. La noi pot fi achitate cu vouchere de vacanţă atât servicii turistice interne de cazare şi masă, cât şi servicii de agrement la destinaţie sau de transport către destinaţia aleasă în România. Contractele pe care EXIMTUR le are cu cele peste 600 de unităţi hoteliere din ţară şi preţurile preferenţiale de agenţie dau posibilitatea posesorilor de vouchere de vacanţă să aleagă hotelul şi staţiunea dorită dintr-o gamă variată de oferte”, declară Lucia Nora Morariu, preşedinte-director general al companiei de călătorii EXIMTUR.

Compania are contract şi cu primul angajator care va oferi salariaţilor săi voucherele de vacanţă, şi anume SC. Ambasador SA, din Bucureşti.

Angajații pot primi vouchere de vacanță cu o valoare totală de până la 6.300 de lei (șase salarii minime brute pe economie) în cursul unui an calendaristic, emise pe suport de hârtie sau în format electronic, de emitenţii autorizaţi de Ministerul Finanţelor Publice.

“EXIMTUR, în calitate de unitate afiliată, acceptă vouchere de vacanţă în toate agenţiile proprii. Practic, angajatul vine la agenția de turism, își alege destinația și bugetul în care dorește să se încadreze pentru următoarea vacanță, iar consultantul de turism îi prezintă cele mai bune oferte. În loc să achite cash, plata va fi efectuată prin voucherul de vacanță”, precizează Lucia Nora Morariu.

Pentru plata cu vouchere de vacanţă, compania de călătorii EXIMTUR aplică reduceri faţă de majoritatea preţurilor din cataloage, site, oferte.

Compania de călătorii EXIMTUR, înființată în 1993, detine 28 de agenții proprii si francizate, în 18 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente, leisure travel, incoming și școala de turism. Divizia EXIMTUR BUSINESS este prezentă în patru centre urbane importante, la București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

  • Google+
  • Twitter