EXIMTUR prezenta la Expozitia de Francize

Bucuresti, 2 Mai 2012

Compania EXIMTUR, cea mai importanta companie de calatorii cu capital integral autohton din Romania, a incheiat  anul 2011 cu o cifra de afaceri de peste 31 milioane EUR, in crestere cu cca 18% fata de anul 2010 si la un nivel foarte apropiat de cea realizata in anul de referinta 2008.

Incepand cu anul 2011 EXIMTUR a lansat programul de francizare adresat atat agentiilor existente déjà pe piata cat si celor nou infiintate. Pentru a promova programul de franciza, in perioada 16-17 mai 2012 EXIMTUR participa la Expozitia Internationala de Franciza si Branding de la Sala Palatului.

EXIMTUR ofera partenerilor siguranta celui mai solid brand de agentie de calatorii din Romania, cunoscut pentru seriozitate, calitatea servirii clientilor si siguranta pe care o ofera acestora cu privire la banii avansati pentru calatorii. Intro piata care s-a confruntat in anii de dupa criza cu falimente de agentii si calatori lasati pe drumuri si cu banii luati, tot mai multi clienti cauta seriozitate si siguranta la agentiile de calatorii si aici EXIMTUR este in topul increderii clientilor”, declara Lucia Morariu, Director general al EXIMTUR.

Persoana de contact din partea EXIMTUR pentru informatii suplimentare legate de francizare este dl Radu Hriniuc – radu.hriniuc@eximtur.ro, 0751.01.09.26