EXIMTUR ofera pachete la Electric Castle 2017

Cluj-Napoca, 25 aprilie 2017

Compania de călătorii EXIMTUR, specializată în business travel, organizare de evenimente şi leisure travel, oferă pachete la festivalul de muzică Electric Castle 2017, care pot fi cumpărate şi cu vouchere de vacanţă, şi estimează că evenimentul va atrage peste 130.000 de participanţi, cu 10% mai mulţi decât în 2016.

A cincea ediție a festivalului, care se desfăşoară în perioada 12-16 iulie, pe o suprafaţă de 22 de hectare a domeniului Castelului Banffy, din județul Cluj, aduce pe cele nouă scene peste 200 de artiști, printre care Deadmau5, alt-J, Franz Ferdinand, Zedd si Paul van Dyk. Evenimentul va atrage şi 10% turişti străini din peste 30 de ţări, care participă de regulă la astfel de evenimente organizate în Europa. Anul trecut turiştii străini au reprezentat 8% din numărul total de participanți.

Pachetele EXIMTUR conţin cazare şi abonamente la toate concertele anunţate pentru ediţia din acest an, începând de la 790 de lei/persoană la o pensiune de 2 stele, cu patru nopți de cazare și abonament General Access Electric Castle, și pana la 230 de euro/persoană la un hotel de 5 stele, cu trei nopți de cazare și abonament General Access Electric Castle.

„Electric Castle este încă un festival care pune Clujul pe harta evenimentelor muzicale internaționale şi atrage turişti străini în România, dar şi români din alte oraşe ale ţării. Noi am pregătit pachete care pot fi cumpărate şi cu vouchere de vacanţă, nu numai pentru Electric Castle şi Cluj, ci şi pentru alte oraşe unde vor avea loc evenimente în acest an. Pentru Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Suceava, Iaşi, Bucureşti, Constanţa pachetele pot conţine şi bilete de avion, transportul cu avionul scurtând considerabil durata călătoriei între oraşe”, declară Lucia Nora Morariu, GM EXIMTUR.

Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzica electronică și sunetele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria ”Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

Compania de călătorii EXIMTUR, înființată în 1993, deţine 28 de agenții proprii şi francizate, în 19 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente (www.eximtur.ro/business), leisure travel (www.eximtur.ro), incoming (www.romaniaforall.com) și școala de turism. Divizia EXIMTUR BUSINESS este prezentă în patru centre urbane importante: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

EXIMTUR a înregistrat în 2016 o cifră de vânzări de 47 de milioane de euro şi a achitat anul trecut taxe şi impozite în valoarea de 1,2 milioane de euro bugetului de stat.

Din 2016, compania a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel - UNIGLOBE Travel International, cu sediul central în Vancouver, Canada, care activează în domeniul business travel și leisure travel de mai bine de 30 de ani, deservind la nivel global, un portofoliu de clienți din peste 60 de țări, de pe 6 continente.