Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Mediafax - Eximtur a deschis cinci agenţii în franciză în acest an

15 nov. 2012

Eximtur a deschis în acest an cinci agenţii de turism în franciză, ajungând astfel la o reţea naţională de 21 de unităţi, a declarat pentru MEDIAFAX Lucia Morariu, proprietarul firmei.
Agenţiile care au preluat franciza Eximtur au fost deschise în oraşele Alba Iulia, Târgu Mureş, Bistriţa, Craiova şi Bucureşti. Eximtur a ajuns astfel la o reţea de 21 de agenţii, dintre care 14 proprii şi 7 în franciză. "Compania va continua politica de extindere a serviciilor de călătorii oferite sub brandul Eximtur prin susţinerea dezvoltării reţelei noastre de franchize la nivelul întregii ţări", a spus Morariu.
Eximtur este cea mai importantă agenţie de turism cu capital integral autohton şi locul doi la nivel naţional, după Happy Tour, deţinută de un fond de investiţii spaniol.
Firma a încheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri de peste 31 de milioane de euro, în creştere cu 18%. Activitatea de rezervare-vânzare de bilete de avion şi business travel a firmei a însumat o cifră de afaceri de circa 17 milioane de euro anul trecut, în creştere cu 29%, iar pachetele externe au înregistrat vânzări de 9,6 milioane de euro, cu 27% mai mult decât în anul 2010. Turismul intern a scăzut cu 15%, până la 5,2 milioane de euro.
Firma concurează cu agenţii precum Perfect Tour, Accent Travel, Marshal Turism sau Paralela 45, pe o piaţă estimată la circa 500 de milioane de euro.

Liviu Iancu, liviu.iancu@mediafax.ro
  • Google+
  • Twitter