Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

ZIARUL FINANCIAR - Eximtur a incasat cu 36% mai mult din vanzarea de sejururi in primele doua luni ale anului

17 mar. 2010

Agentia de turism Eximtur, controlata de familia Morariu din Cluj Napoca, a incasat aproape 1,5 mil. lei (370.000 de euro) in primele doua luni ale anului, numai din vanzarea de sejururi in tara, mai mult cu 36% in lei fata de anul trecut.

Citeşte articolul

ZIARUL FINANCIAR - Eximtur a vandut vacante interne de 370.000 de euro in doua luni

17 mar. 2010

Agentia de turism Eximtur, controlata de familia Morariu din Cluj-Napoca, a obtinut incasari mai mari cu 36% in lei in primele doua luni ale anului din vanzarea de sejururi interne, pana la 1,5 mil. lei (370.000 de euro). Pe destinatii externe, incasarile au crescut cu 30%.

Citeşte articolul

BURSA - EXIMTUR încaseaza tichete de vacanta si la Holiday Market

17 mar. 2010

Agenţia EXIMTUR participă cu stand propriu la Târgul Internaţional de Turism HOLIDAY MARKET, stand în care se va prezenta colecţia de cataloage pentru vara 2010 şi se va face vânzare efectivă de pachete de vacanţă pentru toate destinaţiile: litoral românesc, balneo-montan, destinaţii în străinătate în întreaga lume, bilete de avion etc, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Citeşte articolul

AGERPRES - Românii aleg, de Rusalii vacanţe în România, în special pe litoral, şi city break-uri în Europa; plajele exotice nu sunt ocolite

01 ian. 0001

Majoritatea românilor aleg, de Rusalii, destinaţii din România, în special staţiuni de pe litoral, dar şi pensiuni rurale din diverse regiuni sau staţiuni montane, a precizat pentru AGERPRES, Traian Bădulescu, consultant în turism.

City break-urile în oraşe europene sunt, de asemenea, bine vândute, iar cei care aleg să "lege" cu 1 iunie optează pentru destinaţii exotice precum Thailanda, Cuba, Republica Dominicană şi chiar croaziere.

Detalii