Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

FIN.RO - Eximtur inregistreaza in primele noua luni o crestere de 18%

31 oct. 2011

Agentia de turism Eximtur din Cluj a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 114,6 mil. lei (26,6 mil. euro), in crestere cu 18% fata de perioda similara a anului trecut, ticketingul si turismul extern inregistrand cele mai mari cresteri.

Detalii

MONEY.RO - Happy Tour, Eximtur şi Perfect Tours rămân cele mai mari agenţii de turism din România

30 aug. 2011

Happy Tour, Eximtur şi Perfect Tour au avut afaceri în creştere anul trecut şi şi-au păstrat primele locuri în topul celor mai mari zece agenţii de turism, din care a ieşit Kartago Tours, Paralela 45 şi J'info Tours, ale căror vânzări s-au diminuat semnificativ.

Detalii

FIN.RO - Afacerile Eximtur au urcat cu 20% in primele sase luni

19 iul. 2011

Agentia de turism Eximtur din Cluj, a doua la nivel national dupa vanzari, a raportat pentru primul semestru o cifra de afaceri in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada din 2010, la 74 milioane de lei (17,6 milioane de euro).

Citeste articolul

WALL STREET - Turismul extern a crescut afacerile Eximtur

19 iul. 2011

Cifra de afaceri a agentiei de turism Eximtur din Cluj, a doua la nivel national din punct de vedere al vanzarilor, s-a majorat in primul semestru cu 20%, pana la 74 milioane de lei (17,6 milioane de euro), pe fondul cresterii numarului de romani care au ales sa-si faca vacantele in strainatate.

Citeste articolul

COMUNICATE DEPRESA.RO - Ce destinatii de vacanta prefera turistii romani?

11 feb. 2011

Romania, Bulgaria si Grecia sunt destinatiile preferate de turistii romani, conform unui sondaj realizat in perioada 10-24 ianuarie 2011 de catre portalul infoturism.ro in parteneriat cu iVox, sondaj care a avut ca obiectiv principal aflarea modului in care romanii isi organizeaza vacantele.

Citeşte articolul

CAPITAL - Când hotelierii şi agenţiile de turism se ceartă, bulgarii câştigă

25 apr. 2010

Două organizaţii importante din industria de profil se concurează prin programe cvasi-identice pentru litoral, în timp ce hotelierii bulgari vând vacanţe la jumătate din tarifele alor noştri.

Citeşte articolul

WALL-STREET - Eximtur a vandut sejururi interne de peste 5 mil. lei in T1

08 apr. 2010

Agentia de turism Eximtur, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil locala, a vandut, in primul trimestru al anului, pachete de turism intern in valoare de 5,3 milioane lei, in crestere cu 22% fata de aceeasi perioada a anului 2009.

Citeşte articolul

INDEX STIRI - Eximtur: 1,3 mil. euro in primul trimestru din vanzarea vacantelor in tara

07 apr. 2010

Agentia de turism Eximtur, controlata de familia Morariu din Cluj, a incasat in primele trei luni ale anului acesta 5,2 mil. lei (1,3 milioane de euro), mai mult cu 22% in lei fata de aceeasi perioada a anului trecut, doar din vanzarea pachetelor de vacanta in tara.

Citeşte articolul

ACASĂ - Cu ce noutati vin operatorii pentru vacanta de vara 2010

05 apr. 2010

Primavara aceasta, operatorii de turism vin cu propuneri atractive pentru vacanta de vara 2010. Printre destinatiile promovate se numara insulele grecesti (Kos, Santorini), destinatiile de pe litoralul Spaniei si Croatia. Santorini este o destinatie accesibila anul acesta, cu oferte sub 200 euro.

Citeşte articolul

WALL-STREET - Ce oferte si reduceri sunt la Targul de Turism

19 mar. 2010

In perioada 18-21 martie, in cadrul Centrului International de Conferinte al Palatului Parlamentului se desfasoara targul de turism Holiday Market. Cei care decid isi achizitioneze o vacanta pe durata targului pot beneficia de reduceri intre 5% si 20% la tarifele care incep de la cateva sute de lei si pot ajunge pana la zeci de mii de euro.

Citeşte articolul