Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

În anul 2014 vom susține în mod deosebit activitățile din domeniul business travel!

25 iul. 2014

Lucia Morariu, EXIMTUR: ” În anul 2014 vom susține în mod deosebit activitățile din domeniul business travel ! Planificarea eficientă a călătoriilor de afaceri pentru clienții noștri corporate este obiectivul cel mai important pentru EXIMTUR !

Detalii

Afaceri de 20,3 milioane de euro pentru Eximtur după primele 6 luni ale anului

01 aug. 2013

EXIMTUR, cea mai mare companie de calatorii cu capital 100% romanesc, a inregistrat, in primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de circa 20,3 milioane de euro, mai mult cu 2% fata de perioada similara anului trecut.

Cea mai mare crestere a volumului de vanzari, in primul semestru, a fost consemnata pe destinatiile interne. Astfel, cifra de afaceri pe acest segment a atins valoarea de 4,5 milioane de euro, cu 21% mai mult fata de acelasi interval al anului 2012...

Detalii

Business Magazin - Cele mai puternice femei din România: Lucia Morariu, Eximtur

31 mai. 2013

Lucia Morariu conduce, împreună cu soţul său Radu, agenţia de turism Eximtur din Cluj-Napoca, una dintre cele mai mari companii de pe piaţa de profil.

Detalii

Adevarul - Aproximativ 60.000 de turişti au călătorit cu agenţia Eximtur în primele patru luni din 2013

17 mai. 2013

Compania Eximtur, agenţie de călătorii cu capital integral autohton, a realizat o cifră de afaceri de 12,5 milioane de euro în primele patru luni ale acestui an, în creştere cu 9% faţă de aceeaşi perioadă din 2012. În acelaşi interval, agenţia a vândut servicii de călătorie pentru aproximativ 60.000 de clienţi. 

Detalii

Fivestar Hospitality - Eximtur: cifra de afaceri de peste 12 mil. EUR in primele patru luni din 2013

17 mai. 2013

In primele patru luni ale acestui an, agentia de turism Eximtur a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12,5 mil. EUR, in crestere cu 9% fata de perioada similara a anului trecut. Aceasta a vandut servicii de calatorie pentru aproximativ 60.000 de clienti, in perioada ianuarie - aprilie 2013.

Detalii

Business 24 - Cifra de afaceri Eximtur a crescut la 12,5 milioane de euro, in primele 4 luni

17 mai. 2013

Compania Eximtur a realizat o cifra de afaceri de peste 12,5 milioane de euro, in primele patru luni ale anului 2013, in crestere cu 9% fata de perioada similara a anului trecut.

Detalii

ZF - Lucia Morariu de la Eximtur va fi noul preşedinte al ANAT

13 mar. 2013

Lucia Morariu, proprietarul agenţiei de turism Eximtur şi fost secretar de stat pe turism în guvernarea Tăriceanu, va fi începând de vineri noul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), urmând să o înlocuiască pe Corina Martin, al cărei mandat expiră.

Detalii

Agerpres - INTERVIU Lucia Morariu, Eximtur: Statul este incapabil să scoată de pe piaţă operatorii neplătitori de impozite

08 mar. 2013

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România, Lucia Morariu, director general şi proprietar al companiei Eximtur, cu sediul în Cluj-Napoca, spune că statul este incapabil să scoată de pe piaţă operatorii neplătitori de taxe şi impozite.

Detalii

Mediafax - Eximtur a deschis cinci agenţii în franciză în acest an

15 nov. 2012

Eximtur a deschis în acest an cinci agenţii de turism în franciză, ajungând astfel la o reţea naţională de 21 de unităţi, a declarat pentru MEDIAFAX Lucia Morariu, proprietarul firmei.

Detalii

Mediafax - Eximtur vrea ca in urmatorii 3 ani sa fie prezenta cu francize in fiecare judet

18 iun. 2012

Eximtur, cea mai mare agentie de turism cu capital romanesc, vrea ca in urmatorii trei ani sa fie prezenta cu cel putin o franciza in fiecare judet, dupa ce in acest an a semnat noua francize, Lucia Morariu, potrivit Mediafax.

Detalii