Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Unde pleacă și de unde vin oamenii de afaceri cu business-uri în România

02 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra se află în topul destinațiilor externe ale oamenilor de afaceri din România, în vreme ce în țară Bucureștiul, Cluj-Napoca și Sibiul se numără printre cele mai căutate orașe pentru cei care călătoresc în interes de afaceri. În medie, o călătorie de afaceri este de două-trei zile în străinătate, respectiv de una-două zile în România. Pentru destinațiile îndepărtate, durata medie este de cinci zile. Datele sunt centralizate de divizia de business travel a unei agenții de turism cu sediu în Cluj.

Detalii

Paris, Frankfurt, Londra, în topul destinațiilor oamenilor de afaceri din România

01 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt orașele către care călătoresc cel mai frecvent clienții din zona de business. Cel puțin așa reiese dintr-un top realizat de agenția de turism Eximtur.

Detalii

Unde calatoresc cel mai mult oamenii de afaceri din Romania

01 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt în topul orașelor în care călătoresc oamenii de afaceri din România, potrivit Eximtur Business, divizia de business travel și organizare de evenimente a agenției de turism Eximtur.

Detalii

Topul destinatiilor din strainatate pentru oamenii de afaceri din Romania

01 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo şi Dubai sunt oraşele către care călătoresc cel mai frecvent oamenii de afaceri din România, conform unei analize realizate de Eximtur Business.

Detalii

Topul destinatiilor de business travel pentru oamenii de afaceri din Romania

01 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt orașele către care călătoresc cel mai frecvent clienții Eximtur Business.

Detalii

Paris, Frankfurt, Londra, New York, destinațiile favorite ale oamenilor de afaceri români

01 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt orașele către care călătoresc cel mai frecvent clienții Eximtur Business. Topul destinațiilor în 2015 este similar cu cel din 2014, iar activitatea de business travel a companiei a înregistrat în primele 5 luni ale acestui an o creștere a vânzărilor de 11,5% față de perioada similară a anului trecut.

Detalii

Unde fac business românii: topul destinațiilor pentru călătorii de afaceri

01 iul. 2015

Conform celor mai recente date colectate de agenția de turism EXIMTUR, Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt orașele către care călătoresc cel mai frecvent clienții EXIMTUR BUSINESS, divizia de business travel și organizare de evenimente a agenției.

Detalii

Last minute, o afacere de vacanta

12 iun. 2015

Mult soare, mare şi distracţie cât cuprinde în destinaţii pe care nu le poţi uita. Pentru toate astea plătiţi mai puţin chiar şi cu 250 de euro de persoană. Sunt ofertele last minute ale agenţiilor de turism pentru pachete cu plecarea săptămână viitoare. Grăbiţi-vă, locurile sunt limitate, însă distracţia e garantată!

Detalii

Cele mai mari agentii de turism. Cea mai profitabila este condusa de o femeie

10 iun. 2015

Tui TravelCenter/Eurolines este cea mai mare agentie de turism din Romania, ca cifra de afaceri. Insa, in ce priveste profitul, agentia Business Travel Turism conduce cu un profit net de aproximativ 900.000 euro, arata datele publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Detalii

Care sunt cele mai cautate vacante exotice si cat costa

09 mai. 2015

Dacă până acum destinațiile îndepărtate preferate de români din categoria "affordable luxury" erau Cuba, Republica Dominicană și Mexicul, acum Dubaiul, Mauritius și Maldivele câștigă teren. Totodată, croazierele sunt din ce în ce mai căutate de turiști.

Detalii