Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Lucia Morariu, Eximtur: Nu există un cod de bune practici în Turism Autor: Bianca Dobrescu

17 feb. 2016

Lucia Morariu este antreprenoarea care, în 1993, a pus bazele uneia dintre cele mai mari agenţii de turism de pe piaţa locală, Eximtur, cu afaceri de peste 41 milioane de euro, în 2015. În perspective sa, condiţiile pentru înfiinţarea unei agenţii de turism ar trebui înăsprite.

Detalii

LUCIA MORARIU, EXIMTUR: "Siguranţa României a dus la creşterea cererilor turiştilor străini"

27 ian. 2016

Din cauza situaţiei externe actuale - criza refugiaţilor, atacurile teroriste etc.-, există destinaţii pe care, momentan, turiştii le evită, aşa cum a precizat doamna Lucia Morariu, director general EXIMTUR. Aceasta este de părere că siguranţa şi voucherele de vacanţă vor fi principalele motive pentru a determina mai mulţi compatrioţi să-şi petreacă zilele libere în ţară.

Detalii

O destinatie pentru fiecare luna: unde este mai bine sa calatoresti in functie de vreme

26 dec. 2015

Orice calatorie inseamna amintiri frumoase si vremea poate fi un inamic uneori. Asa ca avem pentru voi cea mai buna destinatia pentru fiecare luna din an, potrivit specialistilor de la agentiile de turism. Iata astfel cele mai bune destinatii pe care sa le descoperiti.

Detalii

TOP 2015 vacanțe de lux: Au plătit pe o vacanță cât câștigă un român într-o viață

23 dec. 2015

Aproape 100.000 de euro pentru o vacanță în Turcia, mai scump decât un apartament cu trei camere într-un complex nou din București. Este suma pe care au plătit-o anul acesta doi turiști români. Din datele primite până acum de la turoperatori, aceasta este cea mai scumpă vacanță vândută în 2015.

Detalii

Croaziera "Miami to Singapore": 32.700 euro/persoana

18 dec. 2015

Se spune ca singurele pe care dai bani fara sa-si para rau sunt calatoriile. Ca atare, sunt romani care anul acesta au cumparat vacante care au costat si cat un apartament. Iata unde au calatorit unii romani cu zeci de mii de euro si ce servicii deosebite si-au dorit.

Detalii

Atentatele schimbă preferinţele românilor pentru vacanţele în Europa

05 dec. 2015

„Capitalele europene la... un preț distanță sau despre cum să-ți faci vacanța cu bani puțini“. Oricât de clișeistic ar suna, ca o reclamă trasă la indigo pentru toți cei care vând vacanțe, un lucru este sigur: întâmplările din Paris le-au dat peste cap socotelile.

Detalii

Voucherele de vacanta – taxe mai mici, vacante mai multe in Romania

30 nov. 2015

Anul acesta, din cand in cand presa a relatat despre lupta pentru voucherele de vacanta… Sprijinita cu ardoare de industria turistica romaneasca, legea voucherelor de vacanta s-a impiedicat prin hatisurile birocratiei de stat si interesele unora si altora.

Detalii

Tot ce trebuie sa stii despre voucherele de vacanta

26 nov. 2015

Companiile private și instituțiile publice pot să le ofere salariaților vouchere de vacanță, măsură care aduce beneficii deopotrivă angajatorului și salariatului. Despre avantajele acordării voucherelor de vacanță, unde pot fi folosite acestea și de unde aflăm de la Lucia Morariu, preşedinte-director general al companiei de călătorii EXIMTUR.

Detalii

Cum iti vor afecta concediul voucherele de vacanta – de vorba cu Lucia Morariu, presedinte EXIMTUR

25 nov. 2015

Am cativa cunoscuti care lucreaza la stat. Unii dintre ei lua, in fiecare an, inainte de perioada lor de concediu, o prima de vacanta intre 800 si 1200 RON. Poate plecau in strainatate, poate se duceau prin tara, poate ramaneau acasa si trimiteau copiii la bunici. Oricum, le prindeau bine niste bani in plus.

Detalii

Lucia Morariu: Mintea unui om de afaceri nu se oprește niciodată!

12 nov. 2015

Banii sunt pentru antreprenor ca vopseaua și pensula pentru artist. Când ideile acestuia aduc beneficii nu numai lui însuși, ci și comunității, abia atunci înseamnă că a construit durabil.

Detalii