Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

NEW MONEY - Caravana NewMoney „Centenar 2018”, la Cluj: „România stă pe o mare de aur care se numește apa termală”

28 sep. 2018

Turismul balnear din România chiar ar putea cuceri străinii dacă ar exista o strategie clară care să promoveze stațiunile cu potențial. Investiții s-au făcut, urmează și altele. În cadrul evenimentului”Centenar 2018: 100 de idei pentru România”, organizat vineri în Cluj-Napoca, Nicolae Căpușan,proprietar Sun Garden Resort, a subliniat importanța acestui segment, cu atât mai mult cu cât, în opinia lui, turismul chiar este o componentă esențială pentru economia României.

Detalii

NEW MONEY - Caravana NewMoney „Centenar 2018”, la Cluj: Criza forței de muncă, încotro?

28 sep. 2018

Să mărim salariile, să înființăm școli de meserii, să ne recunoaștem valorile. Sunt doar câteva dintre soluțiile punctate de reprezentanți ai mediului de afaceri din Cluj, în cadrul evenimentului ”Centenar 2018: 100 de idei pentru România”, organizat vineri în Cluj-Napoca.

Detalii

NEW MONEY - Caravana Centenar 2018: 100 de idei pentru România ajunge la Cluj-Napoca

28 sep. 2018

În 2018, revista NewMoney și Romanian Business Leaders pun cap la cap 100 de idei și soluții ale comunității de afaceri și antreprenoriale din România pentru dezvoltarea regiunilor țării în următorul secol. La finalul caravanei, ideile colectate vor fi prezentate, într-un proiect, autorităților statului.

Detalii

Family Business Network România - Premieră în industria de călătorii din România: UNIGLOBE EMEA Retreat 2018 la București

25 sep. 2018

UNIGLOBE Travel International, una dintre cele mai importante rețele globale de travel management, a organizat în perioada 20-22 septembrie la București, în parteneriat cu compania de călătorii EXIMTUR – membru FBN Romania, evenimentul anual “UNIGLOBE EMEA Retreat”. 

Detalii

JURNALUL.RO - Turismul balnear – reuniune „la vârf”, în stațiunea Covasna

22 sep. 2018

Specialişti de renume în turismul balnear s-au reunit, pentru trei zile, în staţiunea Covasna, la cea de a XIV-a ediţie a Bursei şi a Forumului de Turism Balnear (19-21 septembrie), având girul Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR).

Detalii

AGERPRES - Premieră în industria de călătorii din România: UNIGLOBE EMEA Retreat 2018 la București

19 sep. 2018

UNIGLOBE Travel International, una dintre cele mai importante rețele globale de travel management, organizează în perioada 20-22 septembrie la București, în parteneriat cu compania de călătorii EXIMTUR, evenimentul anual “UNIGLOBE EMEA Retreat”. Sesiunile de lucru vor avea loc în incinta hotelului Sheraton București.

Detalii

ZIARE.COM - Maine debuteaza, in orasul Covasna, Bursa si Forumul de Turism Balnear: "Cineva care tine la sanatate pune in balanta si vede partea plina a paharului - si anume elementul esential pe care il ofera Covasna - sanatate"- ec. Herman Rosner

19 sep. 2018

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), in parteneriat cu EXIMTUR organizeaza, in perioada 20.09-21.09.2018, in statiunea Covasna, cea de-a XIV-a editie a Forumului de Turism Balnear.Evenimentul, care se va desfasura in acest an la Covasna, la hotel Caprioara, va constitui o excelenta ocazie de schimb de idei si de bune-practici intre operatori ai turismului balnear, atat din Romania, cat si din strainatate.

Detalii

ADEVARUL - 21.000 de spectatori la Festivalul Stradal WonderPuck

17 sep. 2018

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Stradal WonderPuck a reunit la finalul săptămânii trecute nu mai puţin de 21.000 de participanţi. Artişti din 8 ţări au însufleţit timp de trei zile scenele din Cluj-Napoca (în Piaţa Unirii şi Piaţa Muzeului) şi de la Castelul de la Bonţida.

Detalii

BANK NEWS - Lucia Morariu: Autoritatile trebuie sa se implice, impreuna cu agentiile de turism, in constructia sistemelor de garantare care sa devina eficiente

15 sep. 2018

Autoritatile responsabile trebuie sa se implice, impreuna cu agentiile de turism, in constructia sistemelor de garantare a pachetelor turistice care sa devina functionale si eficiente, in conditiile in care termenul de numai cateva zile acordat pentru modificarea documentelor contractuale obligatorii este nerealist, a declarat pentru AGERPRES Lucia Morariu, presedinte al unui turoperator membru in Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Detalii