Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Family Business Network România - Premieră în industria de călătorii din România: UNIGLOBE EMEA Retreat 2018 la București

25 sep. 2018

UNIGLOBE Travel International, una dintre cele mai importante rețele globale de travel management, a organizat în perioada 20-22 septembrie la București, în parteneriat cu compania de călătorii EXIMTUR – membru FBN Romania, evenimentul anual “UNIGLOBE EMEA Retreat”. 

Detalii

JURNALUL.RO - Turismul balnear – reuniune „la vârf”, în stațiunea Covasna

22 sep. 2018

Specialişti de renume în turismul balnear s-au reunit, pentru trei zile, în staţiunea Covasna, la cea de a XIV-a ediţie a Bursei şi a Forumului de Turism Balnear (19-21 septembrie), având girul Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR).

Detalii

AGERPRES - Premieră în industria de călătorii din România: UNIGLOBE EMEA Retreat 2018 la București

19 sep. 2018

UNIGLOBE Travel International, una dintre cele mai importante rețele globale de travel management, organizează în perioada 20-22 septembrie la București, în parteneriat cu compania de călătorii EXIMTUR, evenimentul anual “UNIGLOBE EMEA Retreat”. Sesiunile de lucru vor avea loc în incinta hotelului Sheraton București.

Detalii

ZIARE.COM - Maine debuteaza, in orasul Covasna, Bursa si Forumul de Turism Balnear: "Cineva care tine la sanatate pune in balanta si vede partea plina a paharului - si anume elementul esential pe care il ofera Covasna - sanatate"- ec. Herman Rosner

19 sep. 2018

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), in parteneriat cu EXIMTUR organizeaza, in perioada 20.09-21.09.2018, in statiunea Covasna, cea de-a XIV-a editie a Forumului de Turism Balnear.Evenimentul, care se va desfasura in acest an la Covasna, la hotel Caprioara, va constitui o excelenta ocazie de schimb de idei si de bune-practici intre operatori ai turismului balnear, atat din Romania, cat si din strainatate.

Detalii

ADEVARUL - 21.000 de spectatori la Festivalul Stradal WonderPuck

17 sep. 2018

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Stradal WonderPuck a reunit la finalul săptămânii trecute nu mai puţin de 21.000 de participanţi. Artişti din 8 ţări au însufleţit timp de trei zile scenele din Cluj-Napoca (în Piaţa Unirii şi Piaţa Muzeului) şi de la Castelul de la Bonţida.

Detalii

BANK NEWS - Lucia Morariu: Autoritatile trebuie sa se implice, impreuna cu agentiile de turism, in constructia sistemelor de garantare care sa devina eficiente

15 sep. 2018

Autoritatile responsabile trebuie sa se implice, impreuna cu agentiile de turism, in constructia sistemelor de garantare a pachetelor turistice care sa devina functionale si eficiente, in conditiile in care termenul de numai cateva zile acordat pentru modificarea documentelor contractuale obligatorii este nerealist, a declarat pentru AGERPRES Lucia Morariu, presedinte al unui turoperator membru in Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Detalii

AGERPRES - Lucia Morariu: Autorităţile trebuie să se implice, împreună cu agenţiile de turism, în construcţia sistemelor de garantare care să devină eficiente

14 sep. 2018

Autorităţile responsabile trebuie să se implice, împreună cu agenţiile de turism, în construcţia sistemelor de garantare a pachetelor turistice care să devină funcţionale şi eficiente, în condiţiile în care termenul de numai câteva zile acordat pentru modificarea documentelor contractuale obligatorii este nerealist, a declarat pentru AGERPRES Lucia Morariu, preşedinte al unui turoperator membru în Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Detalii

TELEGRAF - Film românesc de Oscar 2019. Când va veni la Constanța

14 sep. 2018

Un lungmetraj românesc nomnalizat la premiile Oscar 2019 va rula și în cinematografele constănțene! „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, de Radu Jude, propunerea României pentru o nominalizare la categoria „cel mai bun film într-o limbă străină” a premiilor Oscar 2019, va rula în avanpremieră din 24 septembrie în rețeaua Cinema City, dar și la Grand Cinema & More și Movieplex din capitală.

Detalii

ZIARE.COM - Luna noiembrie aduce o noua editie TEDxSibiu

11 sep. 2018

In aceasta toamna, Sibiu va fi acaparat de idei demne de raspandit. Pe 24 noiembrie organizatorii TEDxSibiu invita comunitatea sibiana la o noua editie a evenimentului la care anul trecut au luat parte speakeri precum Elena Lotrean, Radu Nechifor, Eyedrops sau Claudiu Petria.

Detalii

CUGET LIBER - Gala Turismului Românesc. Investiţiile de pe litoral, premiate de FPTR

01 sep. 2018

Se încheie în curând un sezon estival foarte bun pentru agenţii economici din turism. Încă nu s-a tras linie, dar deja calculele arată că, pe litoral, au fost mai mulţi turişti decât anii trecuţi şi încasările sunt considerabil mai mari.

Detalii