Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

ZF - Antreprenori locali. Lucia Morariu, Eximtur: Am bugetat o creştere cu 5%, ajungem la vânzări de 50 de milioane de euro

27 ian. 2017

Lucia Morariu, acţionar al agenţiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca, una din cele mai mari de pe piaţa locală, spune că pentru acest an a bugetat afaceri mai mari cu 5%, după ce anul trecut a finalizat cu vânzări de 47 milioane de euro.

Detalii

PRODUS IN ARDEAL - AGENŢIA DE TURISM EXIMTUR DIN CLUJ-NAPOCA VREA ANUL ACESTA AFACERI DE 50 MIL. EURO

27 ian. 2017

Agenţia de turism Eximtur din Cluj-Napoca, una din cele mai mari de pe piaţa locală, a bugetat pentru acest an afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro, mai mari cu 5% faţă de anul trecut. Eximtur a finalizat anul 2016 cu vânzări totale de 47 milioane de euro.

Detalii

BURSA - Turiştii români au devenit precauţi, în contextul situaţiei internaţionale

16 ian. 2017

Contextul internaţional este foarte important pentru turism, pentru că pe primul loc se află siguranţa turiştilor, ne-a declarat, în cadrul unui interviu, Lucia Morariu, preşedinte EXIMTUR.

Potrivit domniei sale, comportamentul turiştilor români este unul mai precaut, iar această schimbare este una firească în contextul situaţiei internaţionale.

Preşedintele Eximtur ne-a vorbit şi despre principalele destinaţii din 2017, despre impactul voucherelor de vacanţă şi despre rezultatele companiei în 2016.

Detalii

CAPITAL - Antreprenori în TURISM. Ce așteptări are Lucia Morariu de la noul Guvern

05 ian. 2017

”Cred că este absolut prioritar ca Guvernul să găsească măsuri nebirocratice şi eficiente de susţinere a antreprenorilor români de bună credinţă şi, între acestea, salutăm şi aşteptăm implementarea principiului de a asigura consultanţă din partea instituţiilor de control, înainte de aplicarea controalelor cu amenzi”, spune Lucia Morariu, CEO Eximtur.

Detalii

ECONOMICA - 10 ANI ÎN UE pentru turismul românesc. Ce s-a schimbat şi la ce capitole suntem slabi

02 ian. 2017

Ne lipsesc promovarea, infrastructura, investiţiile, dar şi măsuri fiscale care ar încuraja turismul intern. Cu toate aceastea, 2016 a fost pentru turismul de la noi cel mai bun an, iar intrarea în UE ne-a deschis porţile către turiştii străini. 

Detalii

ECONOMICA - Eximtur a vândut vacanţe pe vouchere de 1 milion de euro în 2016

28 dec. 2016

Agenţia de turism Eximtur, una dintre cele mai mari din România, a vândut anul acesta vacanţe pe vouchere de 1 milion de euro.

Detalii

AGERPRES - RETROSPECTIVĂ Turismul, cu buget de promovare "cât pentru un salam", rămâne susținut de vacanțele românilor, în pofida creșterii numărului de vizitatori străini

26 dec. 2016

Anul 2016 este considerat de toți reprezentanții industriei de ospitalitate și ai autorităților din domeniu ca fiind cel mai bun din ultimii ani pentru litoralul românesc, numărul de turiști majorându-se cu 12% - 15%, în timp ce, în primele zece luni ale acestui an, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică din România au crescut cu aproape 11%, la peste 9,43 milioane.

Detalii

FORBES - Lucia Morariu, CEO, EXIMTUR: „Antreprenorii locali trebuie susţinuţi”

22 dec. 2016

Le-am solicitat oamenilor de afaceri să privească spre viitor, prin prisma lecțiilor pe care le-au învățat în 2016.

Detalii

EVZ - OFERTE turistice LAST MINUTE pentru Sărbătorile de iarnă. Unde mai găsiţi locuri libere

22 dec. 2016

Cei care nu au apucat să îşi facă rezervări pentru a-şi petrece Sărbătorile de iarnă, cu greu mai pot găsi locuri de cazare disponibile. Pentru cei care nu au avut timp să caute, ori s-au hotărât abia acum să plece undeva de Crăciun sau Revelion, vă prezentăm câteva oferte care încă mai pot fi accesate.

Detalii

CAPITAL - Cele mai cumpărate destinaţii de Crăciun şi Revelion sunt în România, cu preţuri de până la 1.100 euro/persoană

22 dec. 2016

Cei mai mulţi români au ales şi în acest an să-şi petreacă vacanţa de Crăciun şi Revelion în ţară, în special în zone montane, însă şi destinaţiile exotice sunt în continuare căutate, cererea pe acest segment crescând în acest an cu 10%, conform datelor turoperatorilor.

Pentru destinaţii tradiţionale precum Austria, Cehia, Emiratele Arabe şi Israel cererea a fost mai mare cu 15%.

Detalii