Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

ECONOMICA - Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc, în creştere cu 29% faţă de anul trecut - Eximtur

22 iun. 2017

Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut, anunţă agenţia de turism Eximtur. 

Detalii

BUSINESS MAGAZIN - Eximtur: Cererea pentru litoralul românesc şi Spania, în creştere faţă de anul trecut

22 iun. 2017

Litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia sunt destinaţiile preferate de turiştii Eximtur pentru sezonul 2017, cererea fiind în creştere cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut. România este preferată şi de turiştii străini, în special de sloveni şi nordici, care îşi petrec la noi vacantele primite bonus din partea angajatorilor, arată datele de incoming ale companiei Eximtur.

Detalii

ECONOMICA.NET - Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc, în creştere cu 29% faţă de anul trecut - Eximtur

22 iun. 2017

Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut, anunţă agenţia de turism Eximtur.

Detalii

PROFIT.RO - Eximtur a avut vânzări de 26,4 milioane de euro în primele cinci luni ale anului. Cele mai căutate destinații interne și externe

22 iun. 2017

Compania Eximtur a ajuns la vânzări de 26,4 milioane de euro în primele cinci luni ale anului, în creștere cu 22% față de perioada similară a anului trecut. Cele mai căutate destinații interne au fost în acest an stațiunile de pe litoral Mamaia, Venus, Eforie Nord, Jupiter și Saturn. În top se află și stațiuni balneare (Băile Felix, Sovata, Geoagiu Băi, Covasna), dar și montane (Predeal, Poiana Brașov, Bușteni sau Sinaia).

Detalii

LUMEA PRESEI - Cererea pentru litoralul românesc şi Spania, în creştere faţă de anul trecut

22 iun. 2017

Litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia sunt destinaţiile preferate de turiştii Eximtur pentru sezonul 2017, cererea fiind în creştere cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut.

Detalii

MEDIAFAX - Unde poţi călători cu 500 de euro: Paris, Londra sau Năvodari. Cum arată ofertele turistice

18 iun. 2017

Paris, Londra sau Năvodari sunt câteva dintre variantele de petrecere a timpului liber pentru cei ce au circa 500 de euro în buzunar.

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Lucia Morariu, Eximtur Cluj: Venus, staţiunea din sudul litoralului cu cea mai mare creştere a cererii pentru vacanţe

15 iun. 2017

Investiţiile în staţiunea din sudul litoralului încep să se vadă, iar Venus a devenit principala alegere a familiilor cu copii. Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc a crescut cu 20%, Venus fiind staţiunea din sudul litoralului cu cea mai mare căutare, în contextul investiţiilor făcute în modernizarea hotelurilor, potrivit Luciei Morariu, proprietara agenţiei de turism Eximtur, una din cele mai mari companii de pe piaţa de profil, care vinde pachete pe destinaţii interne. „Şi în acest an cererea pentru pachetele pe litoralul românesc este mai mare,  Mamaia se vinde prima, însă Venus a devenit staţiunea din sudul litoralului cu cea mai mare creştere a cererii, ca efect al investiţiilor care s-au făcut în hotelurile din această staţiune“, a spus Lucia Morariu.

Detalii

CAPITAL - Croazierele în Mediterana nu mai sunt un lux pentru români

06 mai. 2017

A trecut vremea când croazierele erau percepute ca fiind scumpe. Astăzi, dacă ești atent la promoții, cu 500 de euro poți vizita mai multe țări în doar câteva zile.

Detalii

FORBES - Cât costă un pachet turistic la festivalul Electric Castle 2017

26 apr. 2017

Iubitorii de muzică, ce vor să participe la Electric Castle 2017, își pot cumpăra pachete ce includ cazarea și abonamentul la festival de la compania de călătorii Eximtur.

Detalii

PROFIT.ro - Eximtur: Peste 13.000 de turiști străini vor veni la festivalul Electric Castle de la Cluj-Napoca

25 apr. 2017

Festivalul de muzică Electric Castle 2017, care se desfășoară în perioada 12-16 iulie, pe o suprafață de 22 de hectare a domeniului Castelului Banffy, din județul Cluj, va atrage 130.000 de participanți, dintre care 10% străini, estimează agenția de turism Eximtur.

Detalii