Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

DIGI24 - Unde preferă românii să petreacă minivacanța de 1 Decembrie

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinații autohtone pentru a-și petrece minivacanța de 1 Decembrie și Sfântul Andrei, preferate fiind Valea Prahovei și stațiunile balneare au precizat, pentru Agerpres, mai mulți turoperatori.

Detalii

ROMANIA TV - Minivacanţa de 1 Decembrie, petrecută în ţară de români. Vezi cât costă un city break de trei nopţi

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinații autohtone pentru a-și petrece minivacanța de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei și stațiunile balneare au precizat, pentru AGERPRES, mai mulți turoperatori.

Detalii

ZIUA DE CLUJ - Majoritatea românilor au ales să petreacă în țară minivacanța de 1 Decembrie

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinații autohtone pentru a-și petrece minivacanța de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei și stațiunile balneare au precizat mai mulți turoperatori.

Detalii

BUSINESS24 - Caciulata sau Maldive? Iata unde pleaca romanii in concediu de 1 Decembrie

24 nov. 2017

Majoritatea romanilor au ales destinatii autohtone pentru a-si petrece minivacanta de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei si statiunile balneare au precizat, pentru AGERPRES, mai multi turoperatori.

Bugetul mediu alocat pentru calatoriile in tara a fost de 800 lei de persoana, in timp ce pentru minivacanta in strainatate romanii au alocat 320 euro de persoana.

"Cei mai multi romani au ales sa petreaca in tara minivacanta de 1 Decembrie, Valea Prahovei fiind destinatia preferata. Nu vor fi ocolite nici statiunile balneare din tara si Delta Dunarii.

Detalii

RADIO IASI - Majoritatea românilor au ales să petreacă în ţară minivacanţa de 1 Decembrie

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinaţii autohtone pentru a-şi petrece minivacanţa de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei şi staţiunile balneare au precizat, pentru AGERPRES, mai mulţi turoperatori.

Bugetul mediu alocat pentru călătoriile în ţară a fost de 800 lei de persoană, în timp ce pentru minivacanţa în străinătate românii au alocat 320 euro de persoană.

Detalii

BURSA - PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV: Eximtur organizează olimpiada de cultură generală CuGet

22 nov. 2017

Printre proiectele susţinute de compania Eximtur se numără olimpiada de cultură generală, CuGet, care a ajuns anul acesta la a treia ediţie, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei. CuGeT se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada octombrie - noiembrie 2017.

Competiţia, prevăzută a se desfăşura în mai multe etape, se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14-25 de ani şi este organizată de Asociaţia Femeilor de Afaceri din Cluj, împreună cu autorităţile publice locale.

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Turismul balnear a revenit la viaţă. Hotelier din Băile Olăneşti: Din iunie am fost la capacitate maximă. "Am făcut investiţii şi am dezvoltat zonele de spa şi tratament."

26 sep. 2017

Staţiunile balneare din Ro­mâ­nia revin în atenţia turiştilor străini şi români, în contextul în care mai mulţi actori din zonă au făcut inves­tiţii în cadrul unităţilor hoteliere.

Detalii

BURSA - EXIMTUR estimează realizarea unei cifre de vânzări de peste 54 milioane euro în 2017

20 sep. 2017

Litoralul românesc a înregistrat o creştere a vânzărilor cu peste 8% în acest an şi cu peste 42% în ultimii doi ani

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Eximtur Cluj: Valoarea medie a pachetului pentru litoral a fost de 760 de lei per turist în sezonul estival. Compania se îndreaptă spre afaceri de 54 mil. euro

19 sep. 2017

Agenţia de turism Eximtur a vandut vacanţe pe litoralul romanesc de peste 10 milioane de euro anul acesta, cu 8% mai mult faţă de anul precedent şi cu 42% peste nivelul din 2015.

Detalii

CUGET LIBER - Litoralul, destinaţia favorită a românilor pentru vacanţa de vară

19 sep. 2017

Pentru prima dată în ultimii cinci ani, în 2017, raportul dintre cererile pentru Mamaia - Năvodari şi restul staţiunilor a fost de 50 la sută la 50 la sută.

Detalii