Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Manager.ro - Cluj IT Cluster organizeaza cea de-a 5-a editie a evenimentului Cluj Innovation Days

15 mai. 2018

Editia de anul acesta a Cluj Innovation Days, intitulata “Breaking New Digital Grounds!” isi propune sa reuneasca la Cluj, pe 24 si 25 Mai 2018, peste 300 de participanti interesati sa dezbata subiecte legate de digitalizare, industrie, urbanizare si sustenabilitate, impreuna cu reprezentanti ai Cluj IT Cluster, Primariei Cluj-Napoca si invitati de talie nationala si internationala, cu o experienta vasta.

Detalii

RADIO ROMANIA ACTUALITATI - Probleme la zi: Turismul şi voucherele de vacanţă

10 mai. 2018

13.20 PROBLEME LA ZI. Turismul şi voucherele de vacanţă. Invitaţi: Lucia Morariu – fost secretar de stat în domeniul turismului, CEO companie de turism, Dragoş Răducanu – prim-vicepreşedinte executiv Federaţia Patronatelor din Turism, Anca Nedea – preşedinte Organizaţia Patronală Mamaia, Adrian Voican – director agenţie de turism şi preşedintele Asociatiei de promovare turistică Valea Prahovei şi Bogdan Trif – ministrul Turismului.

Detalii

ROMANIA LIBERA - România pierde 150 de milioane de euro pe an din lipsa autostrăzii București – Brașov. Cine profită

10 mai. 2018

România pierde 150 de milioane de euro în fiecare an doar pentru că nu are o autostradă București – Brașov finalizată, au avertizat, joi, oamenii de afaceri prezenți la conferința asociației Romanian Business Leaders.

Detalii

Proud To Be Romanian - Lucia Nora Morariu, Economia susține democrația în România

07 mai. 2018

Fără nicio îndoială, orice companie de succes poartă în ADN-ul ei viziunea, valorile și personalitatea celor are au fondat-o și au contribuit la dezvoltarea ei. În cazul EXIMTUR, brandul companiei de călătorii este imaginea în oglindă a atributelor președintelui fondator, Lucia Nora Morariu. Este vorba de seriozitatea și rigoarea ardelenească, de competitivitatea cultivată în Banat (”Banatu-i fruncea”), de modestie și chibzuință - ca valori familiale și comunitare.

Detalii

Ziarul VIP - Africa de Sud, un taram ce merita sa fie vizitat

02 mai. 2018

Cu puțin timp in urma, m-am intors dintr-o calatorie in Africa de Sud și am luat parte la workshopul ”Spotlight on Africa 2018”, organizat la Hotelul Athenee Palace-Hilton Bucharest. La eveniment, prin grija lui Travel Advance - reprezentantul Africii de Sud in Romania, a Regional Air Suport și Houston Travel Marketing Services, mai multe agenții de turism, societați hoteliere și aviatice din Africa (precum: SW Africa Destination Management, ANG’ ATA Camps & Safari, Silverbird-Uniglobe, Gallery Tours and Safaris, Mafia Island) și-au prezentat oferta turistica pentru diferite zone din aceasta parte a lumii.

Detalii

ZIUA DE CLUJ - Cererea de vacanțe în Turcia a românilor s-a triplat anul acesta

30 apr. 2018

În topul destinațiilor la vacanțe în străinătate se află Turcia, cu o creștere de 300% în primul trimestru al anulului ca pachete cumpărate față de 2017, urmată de Grecia și Bulgaria, conform companiei de călătorii Eximtur Cluj.

Detalii

NEWS.RO - Ministerul Afacerilor Interne a achiziţionat de la opt firme servicii de transport aerian în valoare de 8,4 milioane de lei

28 apr. 2018

Ministerul Afacerilor Interne a cumpărat, de la opt companii, printre care şi Tarom, servicii de transport aerian, intern şi international, în valoare de 8,4 milioane lei, fără TVA, potrivit unui publicat sâmbătă pe Sistemul Electroni de Achiziţii Publice (SEAP).

Detalii

AGERPRES - Turiştii români se mută pe litoral, de 1 mai, dar şi în staţiunile balneo; Bulgaria, Turcia şi Grecia rămân în topul preferinţelor

22 apr. 2018

Ziua de 1 mai este o sărbătoare aşteptată de români, pentru că vine întotdeauna însoţită de o minivacanţă pe care, în ultimii ani, tot mai mulţi şi-o petrec pe litoralul românesc, în staţiunile balneo, pe Valea Prahovei, iar mai nou în capitale europene şi pe plaje exotice.

Detalii

PROFIT.RO - Vânzările Eximtur au crescut cu 18% în primul trimestru, la peste 18 mil. euro

22 apr. 2018

Vânzările agenției de turism Eximtur au crescut în primul trimestru al anului 2018 cu 18 procente față de perioada similară a anului trecut, ajungând la peste 18 milioane de euro. Aproape două treimi din această sumă provin din vânzarea de servicii pentru călătorii cu scop de afaceri și organizare evenimente corporate, segement care a înregistrat, la rândul său, o creștere de 13 procente.

Detalii

CAPITAL - Vacanţele „early booking” cumpărate de români în primele trei luni din 2018 au crescut ca volum cu 37%

19 apr. 2018

Numărul hotelurilor participante la programul „Înscrieri timpurii" este în creştere pronunţată, respectiv cu 25% comparativ cu anul trecut, iar vacanţele cumpărate de români în perioada de early booking în primele trei luni din 2018 au crescut ca volum cu 37% faţă de 2017.

Detalii