Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Contact RELATII CU PRESA

22 iun. 2018

Contact RELATII CU PRESA: presa@eximtur.ro

Detalii

INFOCLUJ.EU - EXIMTUR Business în topul industriei hoteliere din România

19 iun. 2018

TopHotel Awards este cel mai important eveniment care premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității din România. De la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toate au în comun calitatea exceptională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii. În cadrul ediției din acest an a TopHotel Awards, la categoria Best business and MICE agency, EXIMTUR a ocupat un onorabil loc doi, premiul fiind o recunoaștere a calității serviciilor oferite de compania clujeană.

Detalii

IQADS - Cele mai vizibile branduri de turism in online si pe Facebook in luna mai 2018

11 iun. 2018

Topul lunar al celor mai vizibile branduri in online si pe Facebook este realizat pe baza datelor ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks.

Topul acopera brandurile prezente in online in 27 de categorii.

Datele pentru brandurile din categoria turism sunt prezentate mai jos in 5 slide-uri, pentru fiecare indicator.

Detalii

TIMIS ONLINE - Vezi ce locuri de munca au ramas dupa inchiderea TimJob Expo

10 iun. 2018

Sute de locuri de muncă au fost oferite timișenilor la prima ediție a TimJob Expo, care a avut loc sâmbătă și duminică la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Vezi în continuare ce locuri au rămas disponibile.

Detalii

TIMIS ONLINE - Vino La TimJob Expo 2018 si castiga o excursie la Budapesta

09 iun. 2018

Sute de locuri de muncă sunt puse la dispoziția timișorenilor care fie acum caută să facă primii pași în carieră, fie s-au decis că au nevoie de o schimbare, la prima ediție TimJob Expo. Pentru prima dată în istoria acestor evenimente, la târgul organizat de Inform Media, compania care editează ziarele Publitim, Agenda și Tion.ro, sunt prezente și două instituții publice: Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș. Mai mult, vizitatorii pot participa la o tombolă cu premii atractive.

Detalii

UNIREA - LISTA: În județul Alba, 57 de unități care acordă servicii de turism acceptă voucherele de vacanță

07 iun. 2018

În județul Alba, 57 de unități care acordă servicii de turism primesc voucere de vacanță. Este vorba atât de agenții de turism din Alba Iulia, Blaj, Câmpeni și Cugir, cât și de hoteluri, pensiuni și cabane, în marea lor majoritate situate în zonele montane.

Detalii

Mesagerul de Sibiu - Buni, dar nu chiar atât de buni!

26 mai. 2018

Cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România i-a desemnat joi seară pe cei mai buni din industrie. Deși au ajuns în marea finală, nominalizările din Sibiu nu au reușit să obțină nici un premiu.

Detalii

Ziua de Cluj - Aeroportul Cluj se îndreaptă către 3 milioane de pasageri și țintește 7 milioane

24 mai. 2018

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) vizează un trafic anual de 3 milioane de pasageri, cu o țintă de 7 milioane după concretizarea noilor proiecte, a anunțat directorul general David Ciceo.

Detalii

Monitorul de Suceava - City break în valoare de 1.500 de euro, invitaţii la afterhills şi untold, dar şi alte peste 3.200 de premii, la Iulius Mall

18 mai. 2018

La Iulius Mall Suceava „Începe FestiVara” , anunţă reprezentanţii centrului comercial. Cu bonurile în valoare de minimum 100 de lei pentru cumpărături efectuate în perioada 18 mai – 3 iunie 2018, clienţii se pot înscrie la Centrul Info în tombola verii.

Detalii

Manager.ro - Cluj IT Cluster organizeaza cea de-a 5-a editie a evenimentului Cluj Innovation Days

15 mai. 2018

Editia de anul acesta a Cluj Innovation Days, intitulata “Breaking New Digital Grounds!” isi propune sa reuneasca la Cluj, pe 24 si 25 Mai 2018, peste 300 de participanti interesati sa dezbata subiecte legate de digitalizare, industrie, urbanizare si sustenabilitate, impreuna cu reprezentanti ai Cluj IT Cluster, Primariei Cluj-Napoca si invitati de talie nationala si internationala, cu o experienta vasta.

Detalii