Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Radio Romania Constanta - Premiile Galei Turismului pentru Litoralul Românesc 2018

27 aug. 2018

Cu o tradiție de opt ani, Gala Turismului pentru Litoralul Românesc a premiat excelența în următoarele categorii: hoteluri, agenții de turism, plaje, restaurante și cluburi, evenimente și instituții care s-au remarcat prin merite deosebite în susținerea, dezvoltarea și promovarea segmentului turistic de pe litoralul românesc în anul 2018.

Detalii

JURNALUL.RO - Voucherele de vacanţă umplu hotelurile până la refuz

24 aug. 2018

Afacerile din turism şi cele hoteliere au înflorit în acest an stimulate de cele 14 milioane de vouchere de vacanţă pe care Guvernul şi firmele private le-au acordat angajaţilor. În aceste zile, mare parte din hotelieri raportează “Sold-out'', mulţi înregistrând rezervări de până la 60-80% inclusiv pentru luna septembrie.

Detalii

BUSINESS 24 - Cererea pentru programul 'Litoralul pentru toti' creste cu 140% datorita voucherelor de vacanta

23 aug. 2018

Cererea pentru sejururi in programul 'Litoralul pentru toti', care se deruleaza in luna septembrie, este mai mare anul acesta cu 140% fata de cea inregistrata anul trecut datorita voucherelor de vacanta, iar numarul turistilor a crescut de 2,5 ori, a declarat pentru AGERPRES Lucia Morariu, presedinte al unui turoperator membru in Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Detalii

ZIARUL DE IASI - Cererea pentru programul 'Litoralul pentru toţi' a crescut cu 140% datorită voucherelor

23 aug. 2018

Cererea pentru sejururi în programul 'Litoralul pentru toţi', care se derulează în luna septembrie, este mai mare anul acesta cu 140% faţă de cea înregistrată anul trecut datorită voucherelor de vacanţă, iar numărul turiştilor a crescut de 2,5 ori, a declarat Lucia Morariu, preşedinte al unui turoperator membru în Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Eximtur: Anunţarea minivacanţei 15-19 august a dublat cererea pentru sejururi cu destinaţii interne

09 aug. 2018

Odată cu anunţarea zilelor de 16 şi 17 august ca fiind zile libere pentru bugetari (care generează o minivacanţă în perioada 15-19 august), cererea pentru sejururi cu destinaţii interne în această perioadă s-a dublat, arată un comunicat transmis miercuri de agenţia de turism Eximtur.

Detalii

REPORTER NTV - Eximtur: Anunțarea minivacanței 15-19 august a dublat cererea pentru sejururi cu destinații interne

08 aug. 2018

Odată cu anunțarea zilelor de 16 și 17 august ca fiind zile libere pentru bugetari (care generează o minivacanță în perioada 15-19 august), cererea pentru sejururi cu destinații interne în această perioadă s-a dublat, arată un comunicat transmis miercuri de agenția de turism Eximtur.

Detalii

CINEMAGIA - „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, propunerea României pentru Oscar 2019

01 aug. 2018

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” este o producţie Hi Film, în coproducţie cu Endorfilm (Cehia), Les Films D’Ici (Franţa), Klas Film (Bulgaria), Komplizen Film (Germania), ZDF/Arte, TVR, susţinut de Centrul Naţional al Cinematografiei, Czech Film Fund, L’Aide aux Cinémas du Monde, Centre National du Cinéma et de L’Image Animée – Institut Français, Bulgarian National Film Center şi Eurimages, cu sprijinul financiar al Dr. Oetker, Covalact, Farmacia DONA, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești, EXIMTUR – Compania de călătorii, MediaCom.

Filmul va fi distribuit de microFILM, în cinematografele din România, din 28 septembrie 2018.

Detalii

Ziarului Financiar - Motorul de creştere pentru turismul intern îl reprezintă acum voucherele de vacanţă

05 iul. 2018

Agenţia de turism Eximtur din Cluj -Napoca, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, controlată de familia Morariu, a finalizat prima jumătate a acestui an cu afaceri mai mari cu peste 10%, iar până la finalul anului aşteaptă un rulaj de 60 de milioane de euro, potrivit Luciei Morariu, şefa companiei.

Detalii

INFOCLUJ - Cum a soluționat EXIMTUR cazul clujenilor cazați într-un hotel aflat în renovare

22 iun. 2018

În urma publicării articolului ”Țeapă” luată de o familie de clujeni pe litoralul românesc. Au găsit hotelul închis pentru renovare”, tour operatorul EXIMTUR, cel prin intermediul căruia clujenii au achizițioant serviciile de cazare pe litoralul românesc, a ținut să facă unele precizări cu privire la modul în care a fost soluționată problema.

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Japonezii de la NTT Data, afaceri de 238 mil. lei în 2017, cu un profit de 20,4 mil. lei, mai mare cu 34%

21 iun. 2018

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România (fosta EBS România), parte a concernului japonez cu acelaşi nume, a obţinut în 2017 un profit net de 20,4 mil. lei (4,5 mil. euro), în creştere cu 34% faţă de anul anterior, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Detalii