Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Ziua de Cluj - Cum a fost la primul Christmas Party Business Leaders

23 dec. 2018

Echipa Romanian Business (RBL) Cluj s-a reunit pe 19 decembrie, la prima petrecere de Crăciun a filialei. Membrii și susținătorii RBL au sărbătorit împreună reușitele din decursul acestui an și au pus laolaltă gândurile pentru 2019.

Detalii

MEDIAFAX - EXIMTUR prezentă la UNIGLOBE Chairman’s Circle din Lima, Peru

20 dec. 2018

EXIMTUR a fost numită printre cele mai performante companii de management al călătoriilor (TMC) din reţeaua internaţională UNIGLOBE, ca urmare a atingerii celor mai înalte standarde globale în furnizarea serviciilor şi a performanţelor financiare înregistrate. Companiei EXIMTUR i-au fost recunoscute rezultatele în cadrul evenimentului anual exclusivist UNIGLOBE Chairman’s Circle, care a avut loc în perioada 27-29 noiembrie 2018, la hotelul Belmond Miraflores Park din fascinantul oraş Lima, Peru. EXIMTUR a fost reprezentată de doamna Lucia Nora Morariu, preşedintele companiei.

Detalii

ZF CORPORATE - Lucia Morariu, Eximtur Cluj: Avem cel mai bun an din istoria agenţiei, afacerile sunt pe plus 20% la nouă luni

18 nov. 2018

Agenţia de turism Eximtur din Cluj -Napoca, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, controlată de familia Morariu, şi-a crescut afacerile cu 20% în primele trei trimestre din acest an şi estimează că va menţine acest avans până la finalul anului.

Detalii

BUSINESS24 - Sibiu devine orasul ideilor demne de raspandit, pe 24 noiembrie, prin TEDx

13 nov. 2018

Pe 24 noiembrie, Sibiu se afla din nou pe harta internationala a oraselor care gazduiesc evenimente de tipul TEDx. Aproximativ 150 de participanti se vor putea inspira de la cei 8 speakeri care vor urca pe scena de la Teatrul GONG, la o noua editie TEDxSibiu.

Detalii

NRCC - NRCC Member in Spotlight - Interview- Lucia Nora Morariu- EXIMTUR

30 oct. 2018

Lucia Nora Morariu, is the Founding President and General Manager of EXIMTUR, one of the leading travel companies in Romania, with 25 years of experience and tradition.

EXIMTUR was founded in 1993 and benefits today of a national network of 23 agencies, including 7 franchises, located in 16 important cities of the country. The company’s business is organized in four main divisions: Business Travel & MICE, Leisure, Incoming and Tourism School.

Detalii

ADPLAYERS.RO - Conferinta anuala dedicata afacerilor de familie, organizata de Family Business Network Romania

22 oct. 2018

Antreprenori a 25 de mari afaceri de familie, membri ai Asociatiei Family Business Network Romania (FBN Romania) alaturi de invitatii lor, se intalnesc luni, 29 octombrie, la Hotel Athenee Palace Hilton, pentru a dezbate particularitatile afacerilor de familie in conferinta pe tema: „Guvernanta corporatista in afacerile de familie.

Detalii

NEW MONEY - Cum a reușit o antreprenoare din Cluj să construiască de la zero o afacere de 60 de milioane de euro în turism

15 oct. 2018

Suntem în recepția unui cunoscut hotel din Capitală. Chiar în centrul orașului. Lucia Morariu a ales să se cazeze aici ca să fie aproape de echipa Eximtur – una dintre cele mai importante agenții de turism din România –, de cei câțiva colegi care au însoțit-o de la Cluj la București pentru un eveniment de business. Caută din priviri o măsuță într-un loc mai retras și, lăsând deoparte formalitățile (timpul nu ne permite acest lux), intrăm direct în miezul lucrurilor.

Detalii

VOXCAPITAL - Lucia Morariu, Eximtur: Din 2019, multe agentii risca sa se inchida, iar pretul vacantelor ar putea creste

14 oct. 2018

Cu un potential turistic urias, Romania ramane o tara putin atractiva pentru straini. Aproape 2,5 milioane de turisti straini au vizitat Romani in 2017, potrivit datelor INS, fata de 8 milioane de turisti, cati au ajuns in Bulgaria anul trecut.

Detalii

NEW MONEY - Care sunt ideile de la Cluj care pot salva România în următorul secol

09 oct. 2018

Își poate atinge România potențialul economic în ur­mă­torii ani? O întrebare cu multe răspunsuri și necunoscute, pe care reprezentanții mediului de afaceri, îm­preună cu primarul Clujului, Emil Boc, au încercat să le pună cap la cap și să le găsească un fir comun. Contextul? Evenimentul „Centenar 2018: 100 de idei pentru România“, organizat zilele trecute la Cluj-Napoca.

Detalii

ZIARE LIVE - Lucia Morariu, Eximtur: Din 2019, multe agentii risca sa se inchida, iar pretul vacantelor ar putea creste

08 oct. 2018

Cu un potential turistic urias, Romania ramane o tara putin atractiva pentru straini. Aproape 2,5 milioane de turisti straini au vizitat Romani in 2017, potrivit datelor INS, fata de 8 milioane de turisti, cati au ajuns in Bulgaria anul trecut.

Detalii