Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

OPINIA TIMISOAREI - Locurile de poveste pe care banatenii le aleg pentru concediu. Cati bani dau pe vacante?

18 apr. 2017

TIMISOARA. Locuri pitoresti sau zone in care distractia este la ea acasa. Acestea sunt destinatiile preferate de catre banateni, cand vine vorba de alegerea destinatiei de vacanta.

Detalii

MEDIAFAX - 1 MAI 2017. Cât costă excursiile pentru minivacanţa aşteptată de toţi românii

17 apr. 2017

Agenţiile de turism se întrec în oferte pentru minivacanţa de 1 mai. Preţurile sunt pentru toate buzunarele: de la câteva sute de lei la Călimăneşti-Căciulata, până la 600 de euro în Dubai.

Detalii

ZF - Investiţiile din turismul românesc încep să se vadă: cererea pentru vacanţe în ţară creşte cu 25-40%

11 apr. 2017

Cererea de vacanţe pe litoralul românesc a crescut cu 25% în primele luni ale anului faţă de aceeaşi perioadă din 2016, iar operatorii care vând sejururi interne spun că sunt zone din ţară unde există şi creşteri de aproape 40% faţă de anul trecut.
 
„Turismul intern este într-un trend crescător încă de anul trecut. În perioada ianuarie-februarie avem deja creşteri de peste 25% la litoral şi de peste 40% la toate celelalte destinaţii din România“, a spus Lucia Morariu, unul din acţionarii agenţiei de turism Eximtur, cu vânzări de 47 de milioane de euro în 2016.

Detalii

ZF - Lucia Morariu, Eximtur: Turismul extern este a doua cea mai importanta divizie, după vânzarea biletelor de avion

31 mar. 2017

În cadrul Eximtur, turismul extern este a doua cea mai importanta divizie, după vânzarea de bilete de avion ca volum de afaceri, printre cele mai populare destinaţii se regasesc Turcia, Grecia şi Spania, a spus pentru ZF Lucia Morariu, acţionar al agenţiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca. 

Detalii

MEDIAFAX - PAŞTE 2017: Preţuri între 700 de lei, în Delta Dunării şi 2399 de euro, în Caraibe

25 mar. 2017

Delta Dunării, Băile Felix, Tenerife sau Dubai sunt câteva dintre ofertele agenţiilor de turism pentru petrecerea sărbătorilor de Paşte. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei şi pot ajunge până la câteva mii de euro.

Detalii

CAPITAL - Povestea celei mai puternice femei din turismul românesc

10 mar. 2017

Marea a fascinat-o dintotdeauna. Iar, cum spiritul antreprenorial se pare că era la cote înalte, rezultatul a fost unul cât se poate de previzibil: Lucia Morariu și-a deschis o agenție de turism. Era anul 1993, iar businessul privat încă încerca să-și facă loc printre monopolurile de stat.

Detalii

Deutsche Zeitung - Eximtur setzte 2016 verstärkt auf die Business-Sparte

07 mar. 2017

Temeswar - Die rumänische Reiseagentur Eximtur ist seit kurzer Zeit Mitglied im Uniglobe-Travel-Netzwerk. Mit über 700 Agenturen in 60 Ländern ist Uniglobe der führende Spezialist für Geschäftsreisen weltweit. Durch dieses Netzwerk werden Kunden bei Firmenreisediensten beraten sowie bei der Buchung von Reiseleistungen, der Organisation von Veranstaltungen und bei der Gestaltung von Reiserichtlinien unterstützt.

Detalii

MEDIAFAX - Românii „vânează” reducerile la vacanţe: Unu din zece sejururi de pe litoralul românesc este vândut cu aproape un an înainte

04 mar. 2017

Litoralul românesc a început să fie vândut în proporţie de 10-15% încă din lunile octombrie - noiembrie pentru sezonul estival următor, spun jucătorii din piaţă. Ei nu precizează cu cât sunt mai ieftine vacanţele în această perioadă, însă, potrivit datelor ZF, reducerile pot ajunge şi la 30-40%.

Detalii

temesvarihirek - Az EXIMTUR csatlakozott az UNIGLOBE utazásszervező hálozatához

03 mar. 2017

Az EXIMTUR utazási iroda lett az UNIGLOBE Travel International romániai partnere üzleti utaztatás szegmensben. Az eseményszervezésre és a teljes körű üzleti utaztatásra szakosodott EXIMTUR Business osztálya legdinamikusabb növekedést mutatta az EXIMTUR cégen belül: 2016-ban 16%-al nőttek az eladások a 2015-ös évhez viszonyítva.

Detalii

OPINIA TIMISOAREI - Vino sa iti alegi concediul de vis, la Timisoara. Targul de turism Vacanta 2017 si-a deschis portile! FOTO!

03 mar. 2017

TIMISOARA. Mii de timisoreni sunt asteptati la targul de turism gazduit de Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Fie ca isi doresc un concediu de vis, fie ca vor sa petreaca doar un weekend departe de casa, timisorenii au de unde alege. Peste 25 de agentii de turism, dar si reprezentanti ai hotelurilor, companii aeriene sau de transport au adevarate oferte, pe toate gusturile.

Detalii