Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

BURSA - PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV: Eximtur organizează olimpiada de cultură generală CuGet

22 nov. 2017

Printre proiectele susţinute de compania Eximtur se numără olimpiada de cultură generală, CuGet, care a ajuns anul acesta la a treia ediţie, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei. CuGeT se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada octombrie - noiembrie 2017.

Competiţia, prevăzută a se desfăşura în mai multe etape, se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14-25 de ani şi este organizată de Asociaţia Femeilor de Afaceri din Cluj, împreună cu autorităţile publice locale.

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Turismul balnear a revenit la viaţă. Hotelier din Băile Olăneşti: Din iunie am fost la capacitate maximă. "Am făcut investiţii şi am dezvoltat zonele de spa şi tratament."

26 sep. 2017

Staţiunile balneare din Ro­mâ­nia revin în atenţia turiştilor străini şi români, în contextul în care mai mulţi actori din zonă au făcut inves­tiţii în cadrul unităţilor hoteliere.

Detalii

BURSA - EXIMTUR estimează realizarea unei cifre de vânzări de peste 54 milioane euro în 2017

20 sep. 2017

Litoralul românesc a înregistrat o creştere a vânzărilor cu peste 8% în acest an şi cu peste 42% în ultimii doi ani

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Eximtur Cluj: Valoarea medie a pachetului pentru litoral a fost de 760 de lei per turist în sezonul estival. Compania se îndreaptă spre afaceri de 54 mil. euro

19 sep. 2017

Agenţia de turism Eximtur a vandut vacanţe pe litoralul romanesc de peste 10 milioane de euro anul acesta, cu 8% mai mult faţă de anul precedent şi cu 42% peste nivelul din 2015.

Detalii

CUGET LIBER - Litoralul, destinaţia favorită a românilor pentru vacanţa de vară

19 sep. 2017

Pentru prima dată în ultimii cinci ani, în 2017, raportul dintre cererile pentru Mamaia - Năvodari şi restul staţiunilor a fost de 50 la sută la 50 la sută.

Detalii

TARANCUTAURBANA.RO - EXIMTUR: CIFRĂ DE VÂNZĂRI ESTIMATĂ LA PESTE 54 MILIOANE DE EURO ÎN 2017

19 sep. 2017

Litoralul românesc: creștere cu peste 8% în 2017 și cu peste 42% în ultimii doi ani   Compania EXIMTUR estimează vânzări de peste 10 milioane de euro în 2017 numai pentru vacanțele pe litoralul românesc. Creșterea de vânzări pentru alte destinații în România este de peste 50%, stațiunile balneare clasice fiind în top.

Detalii

PROFIT.RO - Eximtur a vândut vacanțe pe litoral de 10 milioane de euro, cu 8% mai mult decât anul trecut

18 sep. 2017

Din totalul vânzărilor de 54 de milioane de euro estimate de către agenția de turism Eximtur pentru acest an, vacanțele pe litoralul românesc reprezintă 10 milioane de euro, în creștere cu 8% comparativ cu anul anterior, a anunțat compania. Creșterea de vânzări pentru alte destinații în România este de peste 50%, stațiunile balneare clasice fiind în top.

Detalii

WALL-STREET - Eximtur estimeaza vanzari de 10 milioane euro din vacantele pe litoral

18 sep. 2017

Compania Eximtur estimeaza vanzari de peste 10 milioane de euro in 2017 numai pentru vacantele pe litoralul romanesc. Cresterea de vanzari pentru alte destinatii in Romania este de peste 50%, statiunile balneare clasice fiind in top.

Detalii

BUSINESS MAGAZIN - Eximtur a vândut concedii pe vouchere de vacanţă de peste un milion de euro

18 sep. 2017

Compania Eximtur estimează vânzări de peste 10 milioane de euro în 2017 numai pentru vacanţele pe litoralul românesc. Până la finalul lunii iulie, agenţia a vândut concedii pe vouchere de vacanţă de peste un milion de euro, în mare majoritate pentru litoral.

Detalii

VOCEA.BIZ - Nordul litoralului, în topul preferințelor turiștilor în acest sezon estival. Cât au plătit românii pentru sejururile la mare

18 sep. 2017

Stațiunile de pe litoralul românesc au înregistrat, în acest sezon estival, o creștere a numărului de turiști cu peste 8%, conform datelor Eximtur, unul dintre principalii jucători de pe piața autohtonă a agențiilor de turism.

Detalii