Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Vacante in Turcia cu tarif unic

26 mar. 2015

Atunci când vorbim despre concediu, banii fac diferenţa. Ştim cu toţii că un early booking sau un last minute ne pot aduce o vacanţă de vis la un preţ mai mic. Dar, dacă am putea să cumpărăm un sejur în august la preţul din extra sezon, fără să ţinem cont de aceste programe? Ei bine...se poate.

Detalii

Lucia Morariu – Locul 22 în Top 50 cele mai influente, ediţia 2015

23 mar. 2015

Este una dintre cele mai importante femei de afaceri din turismul românesc. În afară de agenţia de turism Eximtur (cu o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro în 2014) a cărei fondatoare este, Lucia Morariu a deţinut două mandate la şefia Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), unul dintre cele mai importante organisme de profil din domeniu.

Detalii

Grecia și Turcia, vedete la târgul din această primăvară

22 mar. 2015

Piața româneacsă de turism ar putea să aibă o ușoară creștere anul acesta, fiind strâns legată și de ceea ce se va întâmpla la nivel politic. Lucia Morariu, președinte și director general al Eximtur, este de părere că vom asista la o creștere de 3%-4% în zona turismului general, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, fără mișcări radicale din partea companiilor, măsuri extreme care să tulbure piața.

Detalii

Cifra de afaceri a EXIMTUR a ajuns la 40 de milioane de euro în 2014. Business travel-ul în ascensiune

21 mar. 2015

În 2014 compania de călătorii EXIMTUR a înregistrat o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro, în crestere cu 9% față de anul precedent. 63% din sumă a fost dată de serviciile de business travel și organizare de evenimente. Divizia de vacanțe și călătorii a înregistrat o creștere de circa 4%, iar cea de incoming a crescut ca pondere pentru companie de șase ori, aducând în România turiști din Austria, Slovenia și Marea Britanie. În 2014, compania a plătit taxe și impozite de peste un milion de euro.

Detalii

Cele mai căutate vacanțe la Târgul de Turism

19 mar. 2015

“Pentru Paște, o vacanța în Bulgaria pornește de la 76 de euro/persoană/trei nopți, la un hotel de patru stele din Nisipurile de Aur. În țară, unul dintre cele mai avantajoase tarife este pentru Băile Tușnad, 330 de lei/persoană/două nopți, la un hotel de trei stele, pachet care include masa festivă de Paște și accesul la piscină, saună, hammam”, spune Cristina Basarab, brand manager EXIMTUR.

Detalii

Comunicat de presă - Hi Film Productions

16 mar. 2015

'AFERIM !' - record absolut de spectatori pentru un film românesc la lansare

Cel mai așteptat film românesc al anului 'AFERIM !', în regia lui Radu Jude, a avut un număr record de spectatori în cinematografele din România, în primul weekend de lansare

Detalii

Vacante exotice

14 mar. 2015

Pentru o săptămână de vacanţă, departe de griji şi de sarcinile de serviciu, unii pun bani deoparte chiar şi jumătate de an. Totul merită orice efort odată ce ajungi în destinaţiile exotice unde ai parte de servicii all inclusive. Vara aceasta, tarifele sunt pentru toate buzunarele, iar cei care visează la o vacanţă romantică pot opta pentru o croazieră.

Detalii

Vacanță la promoție. Reduceri de până la 50% pentru un sejur

14 mar. 2015

Cei cu mai puţină dare de mână aleg litoralul românesc. Sejurul propriu-zis costă la fel de mult ca în Grecia sau Turcia, dar se economisesc banii de transport. Adică în jur de 200-230 de euro de persoană. Bulgarii au, ca de obicei, oferte bune la preţ. „Pot să găsească pachete şi cu 300 de euro, hotel de 4 stele, all inclusive în Bulgaria”, a spus Cristina Basarab, reprezentanta unei agenţii de turism. Atenție, însă. Acestea sunt preţuri pentru lunile mai şi iunie.

Detalii