Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Unde calatoresc cel mai mult oamenii de afaceri din Romania

01 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt în topul orașelor în care călătoresc oamenii de afaceri din România, potrivit Eximtur Business, divizia de business travel și organizare de evenimente a agenției de turism Eximtur.

Detalii

Topul destinatiilor din strainatate pentru oamenii de afaceri din Romania

01 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo şi Dubai sunt oraşele către care călătoresc cel mai frecvent oamenii de afaceri din România, conform unei analize realizate de Eximtur Business.

Detalii

Topul destinatiilor de business travel pentru oamenii de afaceri din Romania

01 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt orașele către care călătoresc cel mai frecvent clienții Eximtur Business.

Detalii

Paris, Frankfurt, Londra, New York, destinațiile favorite ale oamenilor de afaceri români

01 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt orașele către care călătoresc cel mai frecvent clienții Eximtur Business. Topul destinațiilor în 2015 este similar cu cel din 2014, iar activitatea de business travel a companiei a înregistrat în primele 5 luni ale acestui an o creștere a vânzărilor de 11,5% față de perioada similară a anului trecut.

Detalii

Unde fac business românii: topul destinațiilor pentru călătorii de afaceri

01 iul. 2015

Conform celor mai recente date colectate de agenția de turism EXIMTUR, Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt orașele către care călătoresc cel mai frecvent clienții EXIMTUR BUSINESS, divizia de business travel și organizare de evenimente a agenției.

Detalii

Last minute, o afacere de vacanta

12 iun. 2015

Mult soare, mare şi distracţie cât cuprinde în destinaţii pe care nu le poţi uita. Pentru toate astea plătiţi mai puţin chiar şi cu 250 de euro de persoană. Sunt ofertele last minute ale agenţiilor de turism pentru pachete cu plecarea săptămână viitoare. Grăbiţi-vă, locurile sunt limitate, însă distracţia e garantată!

Detalii

Cele mai mari agentii de turism. Cea mai profitabila este condusa de o femeie

10 iun. 2015

Tui TravelCenter/Eurolines este cea mai mare agentie de turism din Romania, ca cifra de afaceri. Insa, in ce priveste profitul, agentia Business Travel Turism conduce cu un profit net de aproximativ 900.000 euro, arata datele publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Detalii

Care sunt cele mai cautate vacante exotice si cat costa

09 mai. 2015

Dacă până acum destinațiile îndepărtate preferate de români din categoria "affordable luxury" erau Cuba, Republica Dominicană și Mexicul, acum Dubaiul, Mauritius și Maldivele câștigă teren. Totodată, croazierele sunt din ce în ce mai căutate de turiști.

Detalii

Ce proiecte din Cluj au fost premiate in clasamentul national al jucatorilor din industria Turismului

09 mai. 2015

Doar două hoteluri şi un restaurant au prins locuri în Top 3 pe categoriile lor de piaţă într-un clasament naţional, cu premii la Bucureşti. Acestea au fost acordate în această săptămână, în cadrul celui mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului şi a ospitalităţii din România, Hotel Tourism and Leisure Investment Conference.

Detalii

Eximtur: Mamaia, Baile Felix si Valea Prahovei au fost in topul destinatiilor de 1 mai

06 mai. 2015

Pe litoralul romanesc au mers cu 10% mai multi turisti de 1 Mai fata de aceeasi perioada a anului precedent, in timp ce pentru statiunile balneo-climaterice si montane, care ofera si facilitati spa, cererea s-a dublat fata de anul trecut.

Detalii