Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Economist în gestiunea economică în Cluj-Napoca

Ce îti oferim :

- Training și formare profesională inițială și continuă
- Un salariu corect și competitiv în cadrul unei companii de travel cu experiență de 25 ani, unde drepturile angajaților sunt respectate 100%, conform Codului Muncii (contract colectiv de muncă, salariu integral pe carte de muncă cu taxele aferente plătite la zi)
- Mediu de lucru competitiv, bine organizat, bazat de proceduri de lucru transparente
- Posibilitate de evoluție profesională și de construire a unei cariere în domeniul travel
- Condiții tehnice competitive, structura IT și echipamente moderne
- Salariu progresiv pe măsură ce avansezi, în funcție de performanțe și evaluare, obținut în condiții transparente
- Tichete de masă
- Reduceri la vacanțele personale și posibilitatea de plată în rate a acestora
- Apartenență la o companie care promovează principiile și valorile sănătoase, care se implică activ, atât la nivel de companie, cât și prin angajați, în acțiuni de susținere a comunității
- Un loc de muncă sigur, într-o companie de încredere și cu vechime în piață, auditată de experți externi, cu indicatori financiari buni.

 

Vom aprecia dacă:
- Ai studii de specialitate (liceale/ superioare)
- Ai abilități de Operare PC – MS Office (Word, Excel), Internet
- Ești o persoană de încredere și îți place să fii eficient
- Îți dorești o carieră și stabilitate în cadrul unei companii cu renume
Constiuie un avantaj experiența în domeniul contabil.

 

Te invitam sa-ti depui CV-ul si scrisoarea de intentie la adresa: travel@eximtur.ro

 

EXIMTUR este una dintre cele mai importante și de încredere companii de călătorii din România, cu o tradiție și experiență de 25 ani. EXIMTUR deţine o reţea de 23 de agenţii proprii și francize răspândite la nivelul întregii ţări și este specializată în servicii turistice, servicii pentru călătorii cu scop de afaceri și organizare de evenimente. Compania are o echipă formată din 170 de angajați și a deservit până în prezent peste 3 milioane de clienți și mai mult de 2500 de companii.

Activitatea EXIMTUR este organizată în patru divizii: business travel si organizare evenimente, leisure travel, incoming și școala de turism.

EXIMTUR BUSINESS (www.eximtur.ro/businesseste divizia specializată în servicii de business travel și organizare evenimente de afaceri, dedicată clienților corporate. Divizia este prezentă în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu, deservește un portofoliu divers de clienți business.

Compania de călătorii EXIMTUR a aderat, în 2017, la rețeaua globală de travel management - UNIGLOBE Travel International, devenind, astfel, singura companie din România conectată la acest sistem internațional performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri având acces la o gamă largă de soluții tehnice de ultimă generație.

EXIMTUR este o companie care promovează principiile corecte si valorile, implicându-se activ, atât la nivel de companie, cât și prin angajați, în acțiuni de susținere a comunității.

  • Google+
  • Twitter