Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Economist în gestiunea economică în Cluj-Napoca

Ne mărim echipa! Căutăm colegi!

Dacă vrei să te alături unui brand cu reputație în domeniul travel din România, afiliat la o rețea de travel management globală, să lucrezi într-un mediu placut, să ai oportunitatea să te formezi în cadrul unei echipe de consultanți cu experiență în turism, nu mai sta pe gânduri! Aplică acum pentru job-ul de Economist în gestiunea economică în Cluj-Napoca.


Ce îti oferim :
- Training și formare profesională inițială și continuă
- Un salariu corect și competitiv în cadrul unei companii de travel cu experiență de 25 ani, unde drepturile angajaților sunt respectate 100%, conform Codului Muncii (contract colectiv de muncă, salariu integral pe carte de muncă cu taxele aferente plătite la zi)
- Mediu de lucru competitiv, bine organizat, bazat de proceduri de lucru transparente
- Posibilitate de evoluție profesională și de construire a unei cariere în domeniul travel
- Condiții tehnice competitive, structura IT și echipamente moderne
- Salariu progresiv pe măsură ce avansezi, în funcție de performanțe și evaluare, obținut în condiții transparente
- Tichete de masă
- Reduceri la vacanțele personale și posibilitatea de plată în rate a acestora
- Apartenență la o companie care promovează principiile și valorile sănătoase, care se implică activ, atât la nivel de companie, cât și prin angajați, în acțiuni de susținere a comunității
- Un loc de muncă sigur, într-o companie de încredere și cu vechime în piață, auditată de experți externi, cu indicatori financiari buni.

 

Vom aprecia dacă:
- Ai studii de specialitate (liceale/ superioare)
- Ai abilități de Operare PC – MS Office (Word, Excel), Internet
- Ești o persoană de încredere și îți place să fii eficient
- Îți dorești o carieră și stabilitate în cadrul unei companii cu renume
Constiuie un avantaj experiența în domeniul contabil.

 

Te invitam sa-ti depui CV-ul si scrisoarea de intentie la adresa: travel@eximtur.ro

 

EXIMTUR este una dintre cele mai importante și de încredere companii de călătorii din România, cu o tradiție și experiență de 25 ani. EXIMTUR deține o rețea de 23 agenții proprii și francize răspândite la nivelul întregii țări și este specializată în servicii pentru călătorii cu scop de afaceri, personal sau turistic și organizare de evenimente. Compania are o echipă formată din 170 de angajați și a deservit până în prezent peste 3 milioane de clienți și mai mult de 2500 de companii.
Activitatea EXIMTUR este organizată în patru divizii: business travel si organizare evenimente (www.eximtur.ro/business), leisure travel (https://www.eximtur.ro), incoming (https://wwww.romaniaforall.com/) și școala de turism.
Compania de călătorii EXIMTUR a aderat, în 2017, la rețeaua globală de travel management - UNIGLOBE Travel International, devenind, astfel, singura companie din România conectată la acest sistem internațional performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri având acces la o gamă largă de soluții tehnice de ultimă generație.

  • Google+
  • Twitter