Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare


  • Google+
  • Twitter
2017/04/20

City break

Varsovia este un oraş care atrage milioane de turişti însetaţi de cultură, muzică, artă şi arhitectură

Liverpool este un loc interesant, cu constructii ce dateaza din secolul al XIX-lea si depozite modernizate pentru a servi drept locuinte sau activitati de divertisment.

Nisa este mai mult decat un oras pe Coasta de Azur. Este un loc in care atat ziua cat si noaptea strazile abunda de viata, localurile freamata de clienti si obiectivele turistice sunt asaltate de vizitatori.

Milano Milano este recunoscut ca una din capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerată a fi cel mai vechi shopping mall al lumii).

Capitala Greciei Atena - inima si centrul istoric, careia civilizatia ii datoreaza mult. In Atena s-au nascut democratia si filosofia, stiinta, arta si literatura. In capitala elena a luat nastere primul stat democratic din lume, care mai tarziu a devenit Ellada Mare.

Bologna Bologna este una dintre cetatile istorice cele mai bine conservate din nordul Italiei in Emilia-Romagna. Este denumita orasul rosu pentru culoarea acoperisurilor si fatadelor sale.